Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérletének gyanúja miatt folytatott eljárást a 41 éves nővel szemben, majd őt a Debreceni Ítélőtábla - mint visszaeső elkövetőt - 7 év letöltendő börtönre ítélte.

A nő azonban "kivonta magát a kiszabott büntetés letöltése alól", ismeretlen helyre távozott, ezért vele szemben az Egri Törvényszék belföldi, majd április 15-én európai elfogatóparancsot adott ki.

A rendőröknek később olyan információ jutott a tudomásukra, hogy a nő külföldön, feltehetően Hollandiában tartózkodik.

A KR NNI nyomozói az Európai Célkörözési Egységek Hálózatán (ENFAST) keresztül felvették a kapcsolatot holland kollégáikkal, majd megállapították, hogy a nő Nieuwveen településen dolgozhat, a falu egy üvegházakkal borított településrészén.

Az éppen mezőgazdasági munkát végző nőt a holland rendőrök elfogták, kiadatásáról a napokban dönt a holland bíróság - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.