Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. November 02. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Egy ideig biztosan marad külföldön a csinos műsorvezető

Egy ideig biztosan marad külföldön a csinos műsorvezető

Palotás Petra otthona jó ideje Németországban van, új regényének bemutatója miatt azonban Magyarországra repült és még itt is marad néhány napot.

- Most nagyon kerek a világ, de egy picit fáradt vagyok. Az elmúlt fél évem azzal telt, hogy nappal anyuka voltam, éjszaka pedig írtam, általában akkor, amikor Borcsi elaludt. Ez januártól változik, mert a kislányom oviba megy, a következő könyv így már rendes "munkaidőben" készül, remélem, hogy tavaszra meglesz - mosolygott Palotás Petra, akinek kislánya két és fél éves és már most nagyszerűen veszi az "akadályokat", hiszen két nyelven beszél szüleihez: anyukájához magyarul, apukájához pedig németül.

Palotás Petra eddig minden idejét Bora mellett töltötte, így az ottani médiában nem is próbálkozott, de mint mondta: semmi sem kizárt, még egy hazai magazinműsor, de akár egy újabb baba sem.

- A harmadik megjelent kötetem után azt hiszem, hogy elmondhatom: túl vagyunk a "tévés ír egy könyvet" címkén. Kezd kialakulni az olvasótáborom, akik várják az újabb regényt, és boldog vagyok, mert nagyon jók a szakmai kritikák is. Ha lenne olyan lehetőségem, hogy havonta kellene hazarepülnöm, négy nap alatt le lehetne forgatni egy magazinműsort, akkor biztosan nem mondanék nemet, de ez nagyon nehéz. Nekünk most Németországban van a bázisunk - két-három évig biztosan -, sok időt szeretnék írásra szentelni, a napi szintű forgatás biztos, hogy nem férne ebbe bele - magyarázta a STOP-nak Palotás Petra, aki elárulta, hogy az írónői szerepben hosszú távon is el tudja magát képzelni.

- Most egy gyerekkori álmom kezd célba érni. Németországban sem tettem lépéseket a média irányába, mert eddig Borával töltöttem minden percemet, de nem kizárt ez az irány és az sem, hogy szeretnénk bővíteni a családot - árulta el Petra, aki szerint majd az élet megmutatja, hogy hogyan alakulnak a dolgok.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára