Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2021. Március 21. 08:40, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Egy nap alatt kétszer bukott le a tolvaj

Egy nap alatt kétszer bukott le a tolvaj

A megalapozott gyanú szerint, a férfi reggel ékszert és mobiltelefont vitt magával, délután egy kerékpárral ment volna haza.

Ismeretlen személy bement egy jászkiséri családi házba 2021. március 18-án 7 óra 30 perc és 8 óra között, ott kutatást végzett és három régi típusú mobiltelefon készülékkel, három női nyaklánccal és egy doboz cigarettával távozott. A bejelentést követő gyors rendőri intézkedés eredményeképpen a feltételezett elkövető nem jutott messzire, a járőrök elfogták és előállították a Jászapáti Rendőrőrsre. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított értékek megtalálásra és lefoglalásra kerültek – közölte a rendőrség.

Megalapozott a gyanú arra is, hogy a terhelt valósította meg azt a bűncselekményt, ami 2021. március 18-án 14 óra körül történt Jászapátiban. A férfi egy áruház előtti kerékpártárolóból vitt el egy női kerékpárt, de egy szolgálation kívüli rendőr tetten érte. A rendőrök a helyszín közelében elfogták a jogsértőt, majd előállították a Jászapáti Rendőrőrsre. A 24 éves gyanúsított kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőröknek elmondta, hogy nem volt mivel a lakcímére hazautazzon, ezért esett a választása a kerékpárra. A nyomozók a biciklit lefoglalták, így az okozott kár megtérült.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 14. 06:35, péntek | Kék hírek

Ellopta, majd visszament, hogy eladja a láncfűrészt a tulajdonosának

Gyanúsítottként hallgatták, ki az egri férfit a nyomozók.

2021. Május 13. 11:43, csütörtök | Kék hírek

Négy elfogatóparancs ellenére autót lopott - VIDEÓ

Nem zavartatta magát az a férfi, aki ellen négy elfogatóparancs volt kiadva; ellopta főnöke autóját. A budapesti rendőrök az elkövetők mellett az eltulajdonított gépkocsit is megtalálták.

2021. Május 12. 09:05, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy gyújtogatót Budapesten

Elfogtak egy férfit, aki vasárnap lángra lobbantotta az aljnövényzetet a XXIII. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2021. Május 12. 06:29, szerda | Kék hírek

Letartóztattak két, pénzmosással gyanúsított férfit

Letartóztattak két román férfit, aki a gyanú szerint hamis okmányokkal számos bankszámlát nyitott országszerte, ahova aztán külföldön elkövetett bűncselekményekből származó pénzek érkeztek