Városlista
2023. június 5, hétfő - Fatime

Hírek

2012. Május 21. 14:25, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Egyre teltebbek az időjós keblei

Egyre teltebbek az időjós keblei

A TV2 időjósa, Gaál Noémi egyre merészebb ruhákban ad hírt az elkövetkezendő napok időjárásáról. Ahogy önbizalma nő, keblei is egyre duzzadnak.

Egyre merészebb ruhákban mutatja meg kebleit Gaál Noémi, a TV2 időjósa, aki évekkel ezelőtt nagyobbíttatta melleit. "Igen, én vállalom, de nem azt mondom, hogy nem volt bajom belőle" - mondta Noémi korábban a Blikknek. "Mégse állíthatom, hogy az edzéstől nőttek meg, vagy mert elhíztam. Nem is értem azokat, akik ilyesmit találnak ki. Ez önértékelési kérdés, nem hiszem, hogy a külvilág beleszólhat. Mindenkinek megvan az oka rá, aki kés alá fekszik, és a környezetének is az a jó, ha látják, meg van elégedve magával" - árulta el Gál Noémi, aki ígérte természetes keretek között marad keblei megnagyobbítását illetően.

Ám az időjós az utóbbi időben igencsak feszegeti ezt a határt. Kebleit ugyanis bátran mutatja meg merészen dekoltált ruhákban, melyek alatt a push-up melltartó még többet domborít idomain. Az időjós változását szinte mindenki észrevette, s a minap maga Sebestyén Balázs is elismerte reggeli műsorában, hogy képtelen koncentrálni Noémi szavaira. Keblei ugyanis minden figyelmét elvonják az időjárásról.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 11:00, szombat | Bulvár

Több szabályt is megsértett az óriáskerék szállítója, elképesztő választ adott a sofőr a rendőröknek

Na, ez a válasz talán még a rendőröket is meglepte.

2023. Június 01. 13:53, csütörtök | Bulvár

Csillagot kap Tupac Shakur a hollywoodi Hírességek sétányán

Huszonhat évvel a halála utána csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Tupac Shakur amerikai rapper - jelentette a BBC hírportálja csütörtökön.

2023. Május 30. 11:29, kedd | Bulvár

Biciklivel az M1-esen, elektromos triciklivel az M4-en - Avagy a magyar autópályák csodái

Egészen bizarr összeállítást tett közzé az autópályák fenntartását végző cég közösségi oldalán.

2023. Május 27. 07:22, szombat | Bulvár

Beavatási szertartást szerveztek társuknak, aki belehalt

300 óra közmunkára és 400 euró (148 ezer forint) pénzbüntetésre ítélt 18 belga fiatalt, akiket bűnösnek talált elsőéves diáktársuk brutális és megalázó beavatási szertartartása során bekövetkezett halálában Belgiumban.