Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. December 04. 06:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egyre több a kárt okozó, de a felelősséget nem vállaló autós

Egyre több a kárt okozó, de a felelősséget nem vállaló autós

Most hét károkozó autóst keresnek a rendőrök.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2018. november 29-én 7 óra 30 perc és 15 óra 30 perc között Győrött, a Kodály Zoltán úti Tesco áruház parkolójában. Hátramenetet hajtott végre melynek során egy Peugeot típusú személygépkocsi oldalának ütközött, majd adatai hátra hagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2018. november 29-én 19 órakor Győrött, a Tihanyi Árpád úton, a Vasvári Pál út felől a Magyar utca irányába. Közlekedése során egy Fiat típusú személygépkocsi előzése során nem tartott kellő oldaltávolságot és az előzött autó bal oldali tükrének ütközött. A balesetet okozó gépjármű vezetője a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2018. november 26-án 17 óra 40 perckor Győrött, a Királyszék úton a 83-as számú főút irányába.

Közlekedése során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte azonos irányban és forgalmi sávban haladó Skoda típusú személygépkocsi mögött, melynek következtében a járműnek ütközött, majd a baleset helyszínéről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2018. november 25-én 3 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között Győrött, az Ifjúság körúton, a Földes Gábor utca felől, Kodály Zoltán út irányába. Haladása során nem tartott kellő oldaltávolságot, melynek következtében egy az út szélén parkoló Suzuki típusú személygépkocsi oldalának ütközött, majd a baleset helyszínéről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2018. november 20-án 18 óra 30 perc körül Győrött a Földes Gábor úton, az Ifjúság körút felől a Tihanyi Árpád út irányába. Az út jobb oldalán kialakított várakozóhelyre történő tolatás során

a mögötte szabályosan parkoló Mercedes típusú személygépkocsinak ütközött, majd a baleset helyszínéről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2018. november 21-én 22 óra körül Győrött, az Alsókert utcában, a Hecsei út felől a Virágos utca irányába. Haladása során a jobb oldali füves útpadkára sodródott, majd három telek kerítését és egy villanyoszlopot kidöntött. A sofőr a baleset helyszínéről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2018. november 21-én 18 óra és 2018. november 22-én 6 óra között Győrött, a Verseny utcában. Haladása során nem tartott kellő oldaltávolságot, melynek következtében egy az út szélén parkoló Suzuki típusú személygépkocsi jobb oldali visszapillantó tükrének ütközött, majd a baleset helyszínéről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.

2024. Április 17. 16:00, szerda | Helyi

Magyarkeresztúrról eltűnt férfit keresnek a rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.