Városlista
2023. június 10, szombat - Margit

Hírek

2015. Április 09. 13:37, csütörtök | Belföld
Forrás: Könyvkultúra Magazin

Egyszerűsödött a tankönyvellátás menete

Egyszerűsödött a tankönyvellátás menete

Megkezdődött a 2015/2016-os tanévre a tankönyvrendelés: változás, hogy több idő áll rendelkezésre, erre és a kiadványok további húsz százalékkal lesznek olcsóbbak.

Jelentette be ezt Czunyiné dr. Bertalan Judit, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelési államtitkára szerdán Budapesten.

Az idei tanévtől kezdődően ismét iskolai szinten történik a csomagolásTőczik Zsolt, a tankönyvellátás logisztikájáért felelős Könyvtárellátó (KELLO) ügyvezető igazgatója elmondta: hatékonyabbá és egyszerűbbé szerették volna tenni a rendszert. Az ellátás menete mellett hozzányúltak a logisztikához – jelezte, hozzátéve: az a cél, hogy megfelelő mennyiségben, minőségben és határidőre leszállítsák a tankönyveket. Egyszemélyes ügyfél-kezelő rendszert alakítottak ki, minden iskolát egy meghatározott emberhez rendelnek, aki a rendelés elejétől a tankönyvellátás végéig segíti az intézményeket – közölte.
Folytatás…

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 09. 13:31, péntek | Belföld

Agrárminiszter: Már most látszanak a pozitív hatásai a kötelező bolti akcióknak

Bár csak rövid ideje van hatályban, hiszen június 1-jén vezették be, már most látszanak a nagyon pozitív eredményei a kötelező bolti akcióknak - mondta az agrárminiszter pénteken a kormány Facebook-oldalán megosztott videóban.

2023. Június 09. 13:27, péntek | Belföld

Jó eséllyel nem jár vissza pénz a banktól, ha mi adjuk ki az adatainkat csalóknak

Bizonytalan a kártérítés lehetősége, ha az ügyfél pénze a saját jóváhagyása, gondatlansága miatt került csalókhoz egy átutalás során - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).