Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 12. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Ekkora dudákba még nem dörgölték Komár László képét

Ekkora dudákba még nem dörgölték Komár László képét

Wonder Tracy méltán hallatott már magáról, hiszen ekkora mellekkel kevés nő büszkélkedhet.

Az Amerikában élő magyar kebelcsoda a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén sem fogta vissza magát: Komár László arcát egyenesen mellei közé dörgölte.

Nem éppen a magyar férfiakra bukik Wonder Tracy, de így is borzolta a Frizbi stúdiójában ülők kedélyeit. Ahogy mondta: Komár László és Kasza Tibi sem túl nyerő nála, ám ennek ellenére kacérkodott a fiúkkal, nem is kicsit! Komár Lászlót az első meglepetés akkor érte, amikor Tracy épp méretet kívánt venni nemi szervéről és azt markolászva heccelte az előadót.

Később ez a mozdulat már-már megszokottá vált, de aztán jött a kegyelemdöfés: Tracy Komár László fejét megfogva, hatalmas mellei közé dörgölte az énekes arcát. A sorozatos csipkelődések azonban itt még nem értek véget, ugyanis az énekes is tudott meglepetést okozni Tracynek: egy hirtelen mozdulattal elkapta az arcát és szenvedélyes csókot nyomott a szájára.

Komár egyébként bevallotta: ő bár több mint kétezer nővel volt már életében, eddig csupán egyetlen molett hölggyel bújt ágyba, így a formás Tracy sem kifejezetten az esete.

- Erre szokták azt mondani, hogyha kidobnak minket egy szigeten, előbb megeszem, mint megb*szom - vágott oda az énekes a férfiasságát lekicsinylő kebelcsodának.

STOP

Címkék: komár lászló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára