Városlista
2023. április 1, szombat - Hugó

Hírek

2022. Március 01. 17:05, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu - illusztráció: pixabay

Eláslak, dögölj meg! - kiabálta, majd megtámadta a nőt

Eláslak, dögölj meg! - kiabálta, majd megtámadta a nőt

Befejezték a rendőrök egy tavaly tavasszal elkövetett életellenes bűnügy vizsgálatát, most vádemelést javasolnak.

A rendőrök egy 57 éves nő segítségére siettek 2021. április 12-én este. Pécel egyik fás-bokros területén egy férfi minden előzmény nélkül szidalmazni kezdte a hajléktalan asszonyt, ököllel többször megütötte és testszerte össze-vissza rugdosta, miközben azt kiabálta, „Eláslak, dögölj meg!”. Az áldozat sérüléseiből csak hetekkel később gyógyult fel teljesen – közölte rendőrség.

A rendőrök napokon belül elfogták, előállították és őrizetbe vették a 29 éves V. Istvánt, aki gyanúsítotti kihallgatásán érdemi vallomást nem tett. A nyomozók súlyos testi sértés bűntette miatt indítottak vele szemben eljárást, később az elkövetett bűncselekményt átminősítették.

Az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint az áldozat a támadás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A bántalmazás erőbehatásainak módja és nagysága azonban alkalmas lett volna arra, hogy az asszony életveszélyes állapotba kerüljön, ennek elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető.

Az az óta letartóztatott férfi ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt folytatott eljárását befejezte, a keletkezett iratokat vádemelést javasolva megküldte az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 12:38, kedd | Kék hírek

Megkéselt egy kisfiát védelmező apát, vádat emeltek ellene a fővárosban

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy többszörösen büntetett 38 éves férfival szemben, aki rátámadt egy 10 éves kisfiúra az utcán, majd a fia védelmére kelő apát egy késsel megszúrta.

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.