Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2020. Április 14. 10:08, kedd | PR
Forrás: Infogyőr

Elengedhetetlen konyhai eszköz: a botmixer

Elengedhetetlen konyhai eszköz: a botmixer

Számos olyan konyhai berendezés létezik, amely a háziasszonyok és főzni szerető férfiak részére is elengedhetetlen kiegészítőnek számít.

Ilyen eszköz a botmixer is, amely mindamellett, hogy egyszerűen használható, tisztítható és tárolható egyaránt, felhasználása igen sokrétű. Nem csak mixelni képes az ételt, hanem kiegészítők segítségével akár aprítani, habosítani vagy szeletelni is. A piacon számos botmixer típussal és márkával találkozhat széles árkategóriát lefedve, azonban érdemes kicsit tüzetesebben utánanéznie, mivel ahhoz, hogy hosszú évekig hű főzőpartnere legyen, figyelmet kell fordítania a minőségbeli tényezőire egyaránt.

Mely tényezőket kell figyelembe vennie vásárláskor?

Számos szempont alapján kell meghozni döntést, ilyen például a botmixer teljesítménye. Mindezek előtt azonban érdemes tudni a rendeltetését. Amennyiben csak levesek krémesítésére vagy smoothiek pépesítésére fogja használni, akkor nincs szükség olyan nagy teljesítményre, a 170 W is megfelelő lehet. Azonban abban az esetben, ha például magvakat vagy húst szeretne aprítani, akkor erősebb gépre van szükség, amely már 600 W-os teljesítmény köré tehető.

Fokozatok terén is nagy eltérések találhatóak. Vannak olyan készülékek, amelyek akár 25 fokozattal is rendelkezhetnek. A fokozatok száma azért is lényeges, mivel minden fokozaton más összetevőket lehet eredményesen mixelni, aprítani vagy krémesíteni. Azonban erről használat előtt érdemes informálódni a csatolt leírás segítségével, hogy elkerülhesse az eszköz túlhevülését.

A botmixer anyaga és egyéb kényelmi funkciói

Kivételesen fontos tényező a botmixer anyaga, mivel ez a tényező sokat árul el magának a terméknek a minőségéről. Létezik nemesacél, fém, rozsdamentes acél, titán és műanyag egyaránt. Abban az esetben, ha meleg ételekkel is szeretne dolgozni, akkor semmiképpen sem ajánlatos műanyag készüléket vásárolni, mivel könnyen megolvadhat. A legjobb választás a rozsdamentes acélból készült szerkezet, amely strapabíró és nagyon tartós. Érdemes olyan botmixert beszerezni, amelynek a feje levehető, így elmosása egyszerű, akár mosogatógép használatával egyaránt.

A kényelmi funkciókat sem szabad szem elől tévesztenie. A használat sűrűségétől függően érdemes csúszásmentes fogantyúval rendelkező botmixert beszereznie, mivel a keverő gomb hosszú ideig való nyomva tartása mellett kényelmetlen lehet a kéz számára. A kábel hossza sem elhanyagolható, azonban ma már választhat akkumulátoros, azaz vezeték nélküli botmixerek közül is. Amennyiben ön is szeretné teljessé tenni konyhája felszerelését, és kihasználni a botmixer adta lehetőségeket, akkor keresse fel a BestMarkt weboldalát, ahol számos termék közül válogathat.

Címkék: botmixer, konyha, webshop

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 10. 20:29, szerda | PR

Az 5 legnagyobb kaszinó jackpot nyeremény

Te is kaphatsz tippeket arról, hogy hogyan nyerhetsz akár elképesztő összegeket is!

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

2022. Augusztus 03. 15:27, szerda | PR

Kezdődik az európai futball szezon

Célkeresztben az angol Premiere League

2022. Július 29. 14:25, péntek | PR

Ahol megszűnnek a korlátok – az Elden Ring lenyűgöző világa

És te ismered már az Elden Ring csodálatos világát?