Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2018. Július 08. 16:31, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Életet mentett egy rendőr Hejőbábán

Életet mentett egy rendőr Hejőbábán

Sikeres életmentést hajtott végre a mentőszolgálat munkatársának telefonos irányításával Köteles László főtörzsőrmester és járőrtársa, Tóth Attila főtörzsőrmestet Hejőbábán.

Szombaton délután érkezett bejelentés a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy férfitól, aki elmondta, hogy édesapja hejőbábai otthonában „végzetes lépésre szánta el magát”, eszméletlen állapotban találtak rá – számolt be az esetről a police.hu.

A bejelentést követően a járőrök azonnal a helyszínre érkeztek, ahol a hozzátartozók már megkezdték a férfi testhelyzetének stabilizálását. Köteles László főtörzsőrmester a mentőszolgálat munkatársának iránymutatásával megkezdte a férfi újraélesztését, míg társa – Tóth Attila főtörzsőrmester – a hozzátartozókat igyekezett megnyugtatni.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 18:20, szerda | Belföld

Orbán: megvédjük a rezsit és elvesszük az extraprofitot

Rezsivédelmi és honvédelmi alap létrehozását jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerdán.

2022. Május 25. 18:10, szerda | Belföld

Elítéltek a tokodi asszonyt, aki leszúrta a férjét

Nyolc év börtönre ítélt a bíróság egy asszonyt, aki 2020 áprilisában tokodi otthonukban szíven szúrta a férjét - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője szerdán az MTI-t.

2022. Május 25. 15:05, szerda | Belföld

Különleges meteorkitörés várható május utolsó napján

Különleges hullócsillag-kitörésben gyönyörködhetünk május 31-én, ha a csillagászati előrejelzések beválnak - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló,

2022. Május 25. 14:00, szerda | Belföld

Súlyosításért fellebbezett az ügyészség egy minősített hivatali vesztegetés ügyében

Súlyosításért fellebbez az ügyészség egy minősített hivatali vesztegetés ügyében - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán az MTI-vel.