Városlista
2022. január 25, kedd - Pál

Hírek

2012. Január 24. 13:15, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Elfogták a bőrkabátos rablókat

Elfogták a bőrkabátos rablókat

Kirabolták a nagykállói zálogházat kedd délelőtt; a rendőrség a gyanúsítottakat nem sokkal később elfogta és megtalálta náluk az eltulajdonított értékeket.

Közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője.

A rendőrség ügyeletére 9 óra 19 perckor érkezett bejelentés arról, hogy két ismeretlen, bőrkabátos, napszemüveget viselő férfi megtámadta a zálogház két alkalmazottját, megkötözték őket, egyiküket bántalmazták is, majd ékszereket, készpénzt, zálogjegyeket és egy számítógépet vittek magukkal. A bejelentést a zálogházban dolgozó két nő tette, akiknek sikerült kiszabadulniuk a kötelékekből – mondta Hajas Zoltán őrnagy.

Hozzátette: a rendőröknek a helyszínen a tanúk elmondták, hogy a rablók milyen típusú és színű gépkocsival menekültek el, a bordó autó rendszámát is felírták. Az információt a rendőrség megyei ügyelete azonnal továbbította a teljes szabolcsi rendőri állományhoz, s nem sokkal később Balkányban, egy presszó előtt meg is találták a keresett, lezárt autót. A szóvivőhelyettes elmondása szerint a presszóhoz erősítést küldtek és ott a rendőrök elfogták a rablással gyanúsítható két férfit, s a szórakozóhelyen megtalálták a zálogházból ellopott értékeket is.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 24. 12:02, hétfő | Kék hírek

Fertőtlenítőszer-hamisítók ellen emeltek vádat

Vádat emeltek két férfi és két nő ellen, akik a koronavírusjárványt kihasználva hamis kézfertőtlenítő-szert gyártottak és értékesítettek, a csalással pedig hét sértettnek több mint 28 millió forint kárt okoztak

2022. Január 23. 16:06, vasárnap | Kék hírek

Letartóztatták a 17 éves szurkálót

A 17 éves fiú ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

2022. Január 23. 13:00, vasárnap | Kék hírek

Vonaton raboltak ki egy tinédzsert

Vonaton támadtak meg egy tinédzsert, a nyírbátori rendőrök egy napon belül elfogták őket.

2022. Január 22. 12:48, szombat | Kék hírek

A szerzői jog megsértése miatt emeltek vádat egy nő ellen Egerben

A szerzői jog közel egymillió forintos vagyoni hátrányt okozó megsértése miatt emelt vádat egy korábban éveken át Eger belvárosában működő presszó üzemeltetője ellen az Egri Járási Ügyészség.