Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Január 05. 17:38, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a csornai körforgalomban feldíszített Trabant rongálóját

Elfogták a csornai körforgalomban feldíszített Trabant rongálóját

Másodszor is megpróbálta.

A csornai rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki kétszer is megrongált egy körforgalomban dekorációs céllal elhelyezett személygépkocsit. A rendőrségre 2018. január 4-én 20 óra körül érkezett bejelentés, amely szerint Csornán, a Soproni úti körforgalomban dekorációs céllal elhelyezett Trabant gépjárművet egy ismeretlen az első kerekei előtt lévő betonlap eltávolítása után megpróbálta eltolni.

A járőrök a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd elfogtak egy 27 éves férfit, aki összefüggésbe hozható volt a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrök a férfit a Csornai Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfinél felmerült a kábítószer fogyasztás gyanúja, ezért vele szemben kábítószer gyorsteszt került alkalmazásra, ami pozitív eredményt mutatott.

A gyanúsított kihallgatása során elismerte, hogy a kihelyezett autót már korábban - 2018. január 2-án - is megrongálta, akkor a gépkocsi ajtajának ablakát törte be egy kézi zsírzó szerszámmal.A nyomózók a férfinél házkutatást tartottak, amely során a korábbi rongálás elkövetésének eszközét megtalálták és lefoglalták.

A Csornai Rendőrkapitányság M. Péter ellen garázdaság, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!