Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Április 08. 05:01, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Elfogták a fővárosi kopogtatós dílert – Videó az akcióról!

Elfogták a fővárosi kopogtatós dílert – Videó az akcióról!

A józsefvárosi rendőrök elfogtak egy kábítószer-kereskedőt, aki az elmúlt időszakban a lakásán rendszeresen árult drogot. Elfogásakor 30 adagnak megfelelő kábítószer volt nála.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves budapesti L. László a józsefvárosi lakásában rendszeresen kábítószert árult. A fogyasztók csak bekopogtak az ablakon, ezzel jelezve vásárlási szándékukat, majd az épület kapujához mentek. Fél perces várakozás után a férfi ajtót nyitott és beengedte a fogyasztókat, akik pár perc elteltével sietősen távoztak.

A nyomozók L. Lászlót április 4-én 18 óra 43 perckor Budapest VIII. kerületében, a Teleki László téren elfogták. Ruhájának átvizsgálásakor 14,5 gramm fehér kábítószergyanús anyagot, 12,1 gramm kábítószergyanús növényi származékot és 1,1 gramm kábítószergyanús fehér anyagot, összesen 30 adagnak megfelelő drogot találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.