Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2018. Április 11. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: Bágyogszovátért Egyesület

Elindult a Bágyogszovátért Egyesület honlapja

Elindult a Bágyogszovátért Egyesület honlapja

Örülünk, hogy segíthettünk.

Az InfoReklám Csoport teljes körű marketing szolgáltatást nyújt kisvállalkozásoknak, civil egyesületeknek, intézményeknek. 25 éve készítünk Szuperinfót, 6 éve üzemeltetjük az InfoRábaköz.hu portált, weboldalakat és üzleti facebook oldalakat készítünk és működtetünk partnereinknek. Tervezünk logót, készítünk névjegykártyát, szórólapot, prospektust és egyéb kiadványokat.

Elkötelezett hívei vagyunk az innovációnak, ebben látjuk cégünk és partnereink jövőjét.

Szeptemberben meghirdetett kampányunk célja az volt, hogy minél több céget, egyesületet, intézményt segítsünk kilépni az online világba, hogy ezzel ismertségüket és bevételüket is növelni tudják. Pályázatot írtunk ki kisvállalkozásoknak, intézményeknek és civil szervezeteknek, hogy a sorsolással kiválasztott nyertesnek elkészítjük a weboldalát. A pályázat nyertese a Bágyogszovátért Egyesület lett. Segítségünkkel önállóan készítették el weboldalukat, amit a napokban már közzé is tettek, az interneten elérhető.

Ezzel a köszöntővel fogadja az új honlap a látogatóit:

Szeretettel köszöntöm a honlap látogatóit, községünk lakóit, egykori bágyogszovátiakat és mindazokat, akik ellátogatnak a Bágyogszovátért Egyesület weblapjára.

Honlapunk célja, hogy hírt adjon településünk minden rezdüléséről, bemutassa a községben történteket. A virtuális látogatás során megismerhetőek lesznek Bágyogszovát értékei, régi eseményei. Képet kaphat a látogató községünk önszerveződő közösségeiről és vállalkozásairól, valamint mindazon eseményekről, érdekességekről, melyek mindennapi életünkkel függnek össze.

A község életével foglalkozó honlap nyitott ablak a világra, nézzen be rajta Ön is, látni fogja az itt történteket. Reménykedünk, hogy elősegíthetjük kapcsolatok kiépítését és az elszármazottakkal való kapcsolattartást is.

Szeretnénk hasznos információkat adni, sőt arra is lehetőséget biztosítunk mindenki számára, hogy akár apróhirdetését, akcióit ingyenesen megjelentesse.
Törekszünk arra, hogy bemutassunk (példaképül állítsunk) olyan személyeket, akik az élet valamely területén az átlagnál többet, értékesebbet tesznek(tettek), akik jó hírét keltik(keltették) községünknek.

Bíztatok mindenkit, hogy tartson velünk, legyünk minél többen, akik maguk is hozzájárulnak a honlap gazdagabbá, érdekesebbé tételéhez!

Írjuk, szerkesszük közösen a www.bagyogszovatert.hu-t!

Írja meg, ha követendő, jó dolgokat tapasztal, tegye szóvá, ha településünk fejlődését gátló rossz tapasztalatai vannak!

Találkozzunk naponta !
Remélve, hogy érdeklődését felkeltettük, tisztelettel:

Torma József
Bágyogszovátért Egyesület elnöke

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 04. 16:00, szerda | Helyi

Ismeretlen károkozókat keresnek a rendőrök

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2023. Október 04. 13:00, szerda | Helyi

Vízkár-elhárítási minősítő gyakorlatot tartottak

290 önkéntes vett részt a gyakorlatokon.

2023. Október 04. 09:00, szerda | Helyi

Szerda éjszakára lezárják Bősárkányban a vasúti átjárót

Az autóbuszok is terelőútvonalon közlekednek.

2023. Október 03. 16:00, kedd | Helyi

Kerttörténeti és kertművészeti konferenciát rendeznek Fertődön

Mőcsényi Mihály Kerttörténeti és Kertművészeti Konferencia és Műhely