Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Január 23. 08:10, hétfő | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Elképesztő: lakókocsit csináltak a Toyota Priusból - VIDEÓ

Elképesztő: lakókocsit csináltak a Toyota Priusból - VIDEÓ

Meg kell hagyni: a távoli keleten élő embertársaink tudnak alkotni, ha praktikumról van szó.

Az előző héten lezajlott Tokiói Autószalonon sok érdekességet ismerhettünk meg a japánok következő években hasznosítani kívánt ötleteiből, amelyből természetesen a Toyota sem maradhatott ki. Elég csak a Prius GT300 versenyautóra, vagy a turbós iQ-ra gondolni. Viszont a Priushoz kínált vicces kiegészítő csomag eddig kimaradt a reflektorfényből.

Most azonban mindenki megismerkedhet a Toyota Prius Camper Van nevezetű járgánnyal, ami bizony a képeken látható állapotában él és virul, és már megrendelhető státuszban van. No, nem egy gyári kiegészítőről van szó, csupán a japán Nagano cég készítette el a műanyag házat, amivel komplett lakóautóvá varázsolják a környezettudatos személyautók nagykövetét.

A Toyota Prius hosszát 52 centivel, magasságát pedig 56-tal megnövelő doboz állítólag négy felnőtt számára biztosít helyet. A kiegészítő doboz árát sajnos nem tudjuk, de őszintén: van Önök közt olyan Prius-tulaj, aki rendelne ilyet?

Címkék: Toyota Prius

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.