Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Október 10. 09:58, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Ellopták a hintát az új csornai játszótérről

Ellopták a hintát az új csornai játszótérről

Rendőrségi felhívás

A Csornai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatja a nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2014. szeptember 9-ről szeptember 10-ére virradóan Csornán, a Vilmos parkból az új játszótérről a laphintát lánccal együtt eltulajdonította. (A hintát az eltelt időben pótolták.)

A rendőrség kéri, aki az elkövetőről vagy a bűncselekménnyel összefüggővalamilyen körülményről információval rendelkezik a CsornaiRendőrkapitányságon , a 96/262-777 telefonon tegyen bejelentést,vagy hívja a a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámokvalamelyikét.

A magunk részéről a tárgyszerű rendőrségi felhíváshoz csak annyit szeretnénk hozzátenni, hogy nem sok minden újat hoztak létre Csornán az elmúlt években, de ami elkészült, úgy látszik az sincs biztonságban. Az esetben nem az anyagi kár érdekes. Aki lopott, nem lett gazdagabb, akit megloptak, anyagilag csekély kár érte. A hintát azonban a csornai gyerekeknek készítették, és bár pótolták, a pótlásig sok kisgyerek csalódott, aki hintázni szeretett volna, de nem tudott.

Reméljük, megtalálják a rendőrök a tettest (tetteseket), nem az anyagi kár miatt, hanem hogy legyen világos, a lelketlenség megbűnhődik. Ezért is segítse, aki tudja a nyomozást!

Címkék: csorna, rendőrség, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:00, szombat | Helyi

Madárfiókát találtam, mit tegyek?

Útmutató szakértőktől.

2024. Május 04. 09:00, szombat | Helyi

Nyári alkotótábor gyerekeknek Beledben

Érdeklődni jelentkezni a művelődési házban lehet.

2024. Május 03. 16:00, péntek | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizze egyszerűen adószámláját!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában pillanatok alatt ellenőrizheti adószámláját, azaz, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése a NAV-nál.

2024. Május 03. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?