Városlista
2022. október 2, vasárnap - Petra

Hírek

2022. Június 23. 12:14, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Elmondhatjuk, hogy ez az újdonságok versenye lesz

Elmondhatjuk, hogy ez az újdonságok versenye lesz

Az 55. Fenstherm Kontakt Mecsek Rallye-n, Mitsubishi Lancer Evo X.-el vesz részt a Juhász Csaba – Gondos Péter ralipáros.

Csabival a pilótával beszélgetek.

Mint tudjuk te régi Mitropásnak számítasz. Sokadik Mecsek Ralid már ez. Ha jól tudom ezen még nem mentél az Evo-val.

- Valóban nem mentem még itt a Mitsuval, és van olyan gyorsasági is, amelyiken még sosem mentem. Elmondhatjuk, hogy ez az újdonságok versenye.

Majd 140 versenykilométer vár rátok. Teszteltek-e a verseny előtt?

- Sajnos nem tudtunk tesztelni, mert nem lett kész időben a versenyautó. Alkatrészre vártunk.

Az első versenynapon négy gyors és közük egy rajtceremónia vár majd rátok. Az utolsó gyors már majdnem estébe menő lesz. Ezeken a pályákon mentél-e már korábban, illetve itthon szereted-e az esti gyorsokat?

- Én szeretem az esti szakaszokat. Legalább nem lesz olyan meleg. Az éjszakai versenyzés hozzá tartozik a rallyhoz.

A szombati versenynapra hat gyorsot mért rátok a rendező. Az egyiken előző nap már menni fogtok. Milyen lehet majd ugyanazon gyorson visszafelé száguldani?

- Ez érdekes mindig. Sok helyen lesz felhordás, ahol normál esetben nem lenne, ezért nagyon kell majd figyelni és még többet kell improvizálni.14-en lesztek a P14-es kategóriában, és jó páran a Mitropa Rally Cup-ban. Miként is szeretnél az új navigátoroddal szerepelni?

- Szeretnék minél előbb végezni és meg is teszek mindent, hogy így legyen.

Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., POP Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Control Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., Zsilip 2008 Kft., Simon és Társai Kft., GPS Com Kft., Punk-Víz Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Phobex Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft., Zea Manó, Total Vagon Management Gmbh, Total Vagon Management Kft., Nagy Ferenc EV, Inter Agro Wasch Ker Kft., PMP-Trans Kft., Zoltán Elektik Kft., Aranyos Zoltán EV.

Fotó: Hajóka SportFotó
– Hajósi Miklós –

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 02. 06:00, vasárnap | Sport

Ronaldinho szinte hazajár Magyarországra

Ronaldinho, a brazil futball élő legendája azt mondta, hogy szinte hazajár Magyarországra.

2022. Szeptember 29. 13:17, csütörtök | Sport

Labdarúgó NB I - Kecskemétre látogat a címvédő Ferencváros

A címvédő és százszázalékos mérleggel listavezető Ferencváros az újoncként harmadik helyezett Kecskemét vendége lesz a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában.

2022. Szeptember 28. 07:55, szerda | Sport

Eb-selejtezők - A Nemzetek Ligája alapján kialakultak a kalapok

Kialakultak a kalapok a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének jövő vasárnapi sorsolására. Az már múlt pénteken a németek legyőzésével eldőlt, hogy Magyarország a legerősebb kalapban szerepel.

2022. Szeptember 27. 08:11, kedd | Sport

Vereséget szenvedett a válogatott, de óriási tapsot kapott a hazai közönségtől

A magyar labdarúgó-válogatott a Puskás Arénában 2-0-s vereséget szenvedett az Európa-bajnok olasz csapattól a Nemzetek Ligája hatodik, zárófordulójában, így az A divízió 3. csoportjának második helyén zárta a sorozatot.