Városlista
2022. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2012. Május 11. 07:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Első kép Bruce Willis kislányáról!

Első kép Bruce Willis kislányáról!

Milliókat kínáltak a színésznek, hogyha eladja a kislánya képét valamelyik neves magazinnak. Mindenki azt hitte, Willis keresni akar a gyereke fotóin.

Tévedés volt azt gondolni, hogy Bruce Willis kapzsi, és sok sztárhoz hasonlóan vagyonokat akar keresni kislánya Mabel Ray első babafotóin.

Sokan pedig ezt gondolták, és minden ezt támasztotta alá. A hat hetes kislányt lesötétített autóban hozta-vitte a sztár az elmúlt hetekben, és azt beszélték, hogy feleségét, Emmát még a budai villájuk teraszára sem engedi ki, nehogy lesifotósok képet készítsenek a babáról.

Most azonban Willis a saját Twitter oldalára töltötte föl a kislányáról azt a képet, amit a felesége készített róluk a budapesti ház teraszán.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.