Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Február 13. 10:17, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Elsodorta a jég a tiszacsegei kompot, egy ember veszélyben

Elsodorta a jég a tiszacsegei kompot, egy ember veszélyben

Elsodorta a jégzajlás a tiszacsegei kompot hétfő reggel, az éjjeliőr az elszabadult és a folyó közepén a jégtáblák közé szorult járművön rekedt - közölte a település polgármestere az MTI-vel.

Szilágyi Sándor tájékoztatása szerint az egyébként Tiszacsege és Ároktő között közlekedő komp a csegei parton vesztegelt, amikor a zajló jég a vastag drótköteleket szétpattintotta, és a járművet mintegy 500 méteren át sodorta a Tiszán.

Ez után a komp a jégtáblák között megrekedt, a szakemberek attól tartanak, hogy egy újabb jégmozgás összeroppantja a járművet - tette hozzá a helyszínen tartózkodó polgármester.

Elmondta azt is, hogy már ott vannak a vízügy, a katasztrófavédelem és a rendőrség szakemberei, jelenleg helikoptert várnak a helyszínre, hogy azzal megpróbálják kimenteni a kompon tartózkodó férfit.

Címkék: árvíz, jégtábla, komp, tisza

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: