Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Október 21. 13:12, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Eltévedt az erdőben egy 71 éves férfi

Eltévedt az erdőben egy 71 éves férfi

A rendőrök megtalálták, otthonába vitték a Sámsonháza és Nógrádmegyer között eltévedt 71 éves férfit.

A rendőrségtől október 20-án 19 óra 56 perckor egy férfi kért segítséget mobiltelefonon. A bejelentő elmondta, hogy az erdőn át Sámsonházáról indult Nógrádmegyer irányába kerékpárral, de útközben eltévedt, a kerékpár gumiabroncsa kilyukadt, zseblámpája nincs. A 71 éves férfi az ügyeletes kérdésére elmondta azt is, hogy az éjszakai sötétségben nem tudott tájékozódni, de egy tisztáson tartózkodik.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja azonnal a megadott helyszín közelébe irányította a helyismerettel rendelkező körzeti megbízottat és járőröket, akik a szolgálati gépkocsi hang- és fényjelzését bekapcsolva próbáltak támpontot nyújtani az eltévedt férfinak, majd a sűrű aljnövényzet miatt gyalogosan kutattak és az úttól távolabb lévő tisztáson 21 óra 45 perckor megtalálták a férfit. A rendőrök az átfázott kerékpárost beültették a helyszínre irányított szolgálati gépkocsiba, betakarták pokróccal, majd kerékpárjával együtt lakóhelyére szállították. Közben értesítették a mentőszolgálat munkatársait is, akik megvizsgálták és ellátták a férfit.

Címkék: eltévedt, erdő, nógrád

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.