Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2017. Október 21. 13:12, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Eltévedt az erdőben egy 71 éves férfi

Eltévedt az erdőben egy 71 éves férfi

A rendőrök megtalálták, otthonába vitték a Sámsonháza és Nógrádmegyer között eltévedt 71 éves férfit.

A rendőrségtől október 20-án 19 óra 56 perckor egy férfi kért segítséget mobiltelefonon. A bejelentő elmondta, hogy az erdőn át Sámsonházáról indult Nógrádmegyer irányába kerékpárral, de útközben eltévedt, a kerékpár gumiabroncsa kilyukadt, zseblámpája nincs. A 71 éves férfi az ügyeletes kérdésére elmondta azt is, hogy az éjszakai sötétségben nem tudott tájékozódni, de egy tisztáson tartózkodik.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja azonnal a megadott helyszín közelébe irányította a helyismerettel rendelkező körzeti megbízottat és járőröket, akik a szolgálati gépkocsi hang- és fényjelzését bekapcsolva próbáltak támpontot nyújtani az eltévedt férfinak, majd a sűrű aljnövényzet miatt gyalogosan kutattak és az úttól távolabb lévő tisztáson 21 óra 45 perckor megtalálták a férfit. A rendőrök az átfázott kerékpárost beültették a helyszínre irányított szolgálati gépkocsiba, betakarták pokróccal, majd kerékpárjával együtt lakóhelyére szállították. Közben értesítették a mentőszolgálat munkatársait is, akik megvizsgálták és ellátták a férfit.

Címkék: eltévedt, erdő, nógrád

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 01. 11:11, szerda | Kék hírek

Hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során

Hat év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során, az ügyészség súlyosításért fellebbezett - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

2023. Január 05. 11:41, csütörtök | Kék hírek

Egy bakonyi faluban találtak rá a rendőrök a Szlovákiából eltűnt 15 éves lányra

Egy szlovák állampolgár eltűnéséről tájékoztatta a rendőrséget a külföldi társszerve. A fiatal lány nyugtalanító eltűnését édesapja jelentette be 2023. január 3-án.

2023. Január 04. 16:18, szerda | Kék hírek

Győrbe ment bulizni szilveszterkor a 24 éves Barbara, azóta nem látták

Utoljára életjelet 2023. január 1-jén a hajnali órákban adott magáról, amikor ismeretlen személy telefonjáról felhívta az édesanyját.