Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. Február 19. 16:00, vasárnap | Életmód
Forrás: blikk

Eltűnt a boltok polcairól, de hamarosan visszatérhet a régi kedvenc, a Pilóta keksz

Eltűnt a boltok polcairól, de hamarosan visszatérhet a régi kedvenc, a Pilóta keksz

Höva lett?

Hónapok óta nem kapható a magyarok egyik kedvenc édessége, a Pilóta keksz.- írta meg a Blikk. A helyzet már odáig fajult, hogy az internetes hirdetési oldalakon több ezer forintért adnak egy-egy csomagot a klasszikus magyar csemegéből, ráadásul nemcsak kínálják őket, de meg is veszik. Az üzletek tulajdonosai sem tudták elárulni, hogy mikor kaphatnak újra a kekszből: egyelőre csak vaníliás karika kapható, ami hát, mind tudjuk, legfeljebb külsőre hasonlít, de valójában ég és föld a kettő.

A Blikk kérdésére a keksz sorsát illetően válaszolt a gyártó Mondelez Hungária, és úgy tűnik, nem kell végleg lemondanunk az édességről.

- A Pilóta kekszet gyártó és forgalmazó Mondelez Hungária továbbra is arra törekszik, hogy minél előbb visszatérhessen a boltok polcaira a magyarok egyik legkedveltebb keksze, a Pilóta szendvicskeksz. Az elmúlt hónapokban a készlethiányt részben okozó alapanyag- és csomagolóanyaghiányt sikerült megszüntetni, és a gyártásszervezési nehézségek megoldása tekintetében is jelentős előrelépések történtek – közölte a gyártó cég.

– Szeretnénk megköszönni minden hűséges fogyasztónknak a Pilóta keksz iránti szeretetüket és ragaszkodásukat, és külön köszönjük türelmüket is. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a magyarok által különösen kedvelt termék minél hamarabb visszakerülhessen a háztartásokba – mondta Grzegorz Lis, a Mondelez Hungária ügyvezető igazgatója.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 19:00, vasárnap | Életmód

Tavaszi zöldségek akár baconnel fűszerezve

Télen a vitaminraktáraink kiürültek.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.