Városlista
2024. szeptember 27, péntek - Adalbert

Hírek

2014. Július 03. 18:46, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Eltűnt egy nő Mosonmagyaróvárról, a volt férjet gyilkossággal gyanúsítják

Eltűnt egy nő Mosonmagyaróvárról, a volt férjet gyilkossággal gyanúsítják

Emberölés gyanújával őrizetbe vettek Darnózselin egy férfit, akinek volt feleségét eltűnés miatt keresték - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtökön az MTI-vel.

Takács József elmondta, hogy a rendőrséget az eltűnt 40 éves győri nő testvére értesítette május végén, mert az asszony, miután a mosonmagyaróvári munkahelyéről eltávozott, többet nem adott életjelet magáról. Közigazgatási eljárás keretében keresték a nőt, majd miután bűncselekményre utaló adatok merültek fel, az ügy átkerült a megyei rendőr-főkapitánysághoz.
Június 5-én átvizsgáltak egy Darnózseli határában lévő mintegy nyolc négyzetkilométeres területet, és ezt 25-én százhúsz rendőrrel megismételték.
Az eltűnt nő volt férjét, aki Darnózselin él, a rendőrség szerdán őrizetbe vette, előzetes letartóztatásáról pénteken dönt a bíróság.
A rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva az ügyről egyelőre nem közölt több részletet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:45, szerda | Kék hírek

Tizenkét éves lányt gyilkolt meg egy férfi Nyíregyházán

Tizenkét éves lányt fojtott meg egy 32 éves férfi Nyíregyházán, a gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették - közölte a honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

2024. Szeptember 21. 09:26, szombat | Kék hírek

Illegális benzinkút működött egy fehérvári kamionmosóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fehérvári osztálya tíz férfit fogott el egyszerre, akik részt vettek a jogellenes üzletben. Kettőjüket pénzmosással, nyolcukat sikkasztással gyanúsítják.

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.