Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Január 13. 14:38, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Elválik feleségétől Gáspár Laci

Elválik feleségétől Gáspár Laci

Gáspár Laci hosszas gondolkodás után úgy döntött, megtöri a csendet és elmondja, mi vezetett ahhoz, hogy megromlott kapcsolata feleségével, aki néhány napja valóban el is költözött közös kisfiúkkal együtt.

Bár a pár elválik ágytól-asztaltól, igyekeznek megőrizni kapcsolatukat a normális mederben, hiszen tudják, kisfiuknak szüksége van mindkettőjükre.

Gáspár Lacinak elege lett a szakítását övezően hírül adott rémtörténetekből, és bár sokáig nem akarta kommentálni azokat, most megtörte a csendet, hogy elmondja a teljes igazságot.

- Nem akartam nyilatkozni, de a rólam és Renátáról megjelent képtelenségek után rájöttem, hogy nem úszhatom meg a dolgot. Karácsony előtt valóban eldöntöttük, hogy megpróbáljuk külön folytatni az életünket, mert a vitáink már mindennaposak voltak, és ez sem nekünk, sem pedig a gyermekünknek nem volt jó. Egyszerűen arról van szó, hogy a zenészélettel járó életformát nagyon nehéz elviselni, és ebből adódtak az egyre gyakoribb nézeteltéréseink. Mindkettőnknek nagyon nehéz időszak ez, és komoly lelki fájdalmat okoztak nekünk a napokban megjelent sületlenségek, különösen úgy, hogy a feleségem csak nemrég költözött el a közös otthonunkból Lacikával - mesélte az Új Ásznak őszintén a népszerű énekes, aki bízik abban, hogy szakításuk bár végleges döntésen alapul, meg tudják őrizni a baráti viszonyukat és nevelhetik közösen kisfiukat.

- Ő az egyik gyermekem édesanyja, és az is marad mindig, ezért mindent megteszünk, hogy fenntartsuk a jó viszonyunkat, akárcsak a lányom, Mirike édesanyjával. Eddig mindennap találkoztunk Renivel és az estéink éppen úgy telnek, mint korábban. Részt veszek Lacika fürdetésében és rendszerint addig náluk is maradok, amíg el nem alszik, így ő nem sokat érzékel a szétválásunkból - árulta el a Megasztár egykori felfedezettje, aki hozzátette: Renáta és ő most nem gondolkodnak a folytatásban.

- Ha egy ilyen döntést meghozunk, akkor nem szabad hagyni nyitott kapukat, hiszen azzal csak hiú reményeket hagyunk. Alaposan átgondoltuk a szakításunkat, és a legjobb belátásunk szerint döntöttünk, de szerencsére jó viszonyban maradunk - fűzte hozzá Gáspár Laci.

Címkék: Gáspár Laci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára