Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Február 29. 07:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Elvonóról ment az Oscarra

Elvonóról ment az Oscarra

Alig jött ki a színész a Betty Ford klinikáról, máris bulizni ment. Gerard Butler néhány hetet töltött az elvonón, ahová önként vonult be.

A 42 éves sztár saját bevallása szerint évek óta nem tudott olyan felhőtlenül szórakozni, mint az egyik hétvégi Oscar partin. "Nem hittem, hogy ilyen jól érzem majd magam." - mondta a New York Post újságírójának Gerard Butler. A színész eleinte otthon akart maradni, hiszen csak egy nappal korábban ért véget a kezelése a Betty Ford klinikán, ahová önként vonult be. Bár azt pletykálták, alkohol problémái miatt kért segítséget, valójában gyógyszerfüggőségének akart véget vetni.

Butler problémái a 300 című film forgatásán kezdődtek, 2006-ban, amikor számtalan sérülést szenvedett az akció jelenetek során. Később csak romlott a helyzet a szörf balesete után, már a legerősebb fájdalomcsillapító sem használt, és akkor nyugtatókat kért az orvosától, amitől azonban saját megfogalmazása szerint "félkómában" töltötte a napjait. Nem is emlékezett néha, kivel, mit beszélt meg. A sztár szóvivője elmondta, hogy a kezelés sikeres volt, és az orvosok szerint Butlernek nem kell újabb heteket töltenie a klinikán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.