Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. November 06. 13:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt

Erdőket éltető víz

Erdőket éltető víz

A KAEG Zrt természetfotó pályázata

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. Erdőket éltető víz címmel természetfotó pályázatot hirdet a Kisalföld természeti szépségeinek bemutatására, kiemelt figyelemmel az erdők és a víz kapcsolatára.

A pályázaton életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet, aki elfogadja a jelen kiírás feltételeit. A fotóknak a földrajzi értelemben vett Kisalföld területén kell készülniük, beleértve a Szigetköz, Mosoni-síkság, Fertő-Hanság medence, Mátyusföld, Csallóköz, Marcal-medence, Rába-völgy, Rábaköz és Győr-Esztergomi síkság területét.

Elsősorban olyan tájképeket, élőhelyeket, erdei élőlényeket bemutató felvételeket várnak, ahol valamilyen formában felfedezhető a víz szerepe, fontossága. Nem feltétlen szükséges folyóvizek fényképezése, időszakos vízállások, eső- vagy harmatcseppek, téli hótakaró, sőt akár a vízhiány nyilvánvaló jelei is adhatják a fotók témáját.

A képeket az info@kaeg.hu e-mail címre kell beküldeni 2015. április 30-ig, JPEG (.jpg) formátumban. Egy pályázó legfeljebb 3 fotót küldhet be, a maximális fájlméret képenként 4 MB. A képfájlokat a következő séma szerint kell elnevezni: „vezetéknév.keresztnév.sorszám.jpg”

A beküldés akkor érvényes, ha az e-mailben megadják a pályázó nevét, lakcímét, e-mail címét, telefonszámát, valamint a fotó(k) helyszínét (legalább néhány kilométeres pontossággal) és a készítés időpontját (hónap pontossággal).
A pályázati felhívás előtt készült felvételek is beküldhetők, ha még nem nyertek díjat más versenyen. Részvételével a pályázó szavatolja, hogy az általa beadott képek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik.
Az egyes fotóknak címet is lehet adni, de ez nem kötelező. A képek megvágása, illetve a természetességet nem zavaró, egységes szoftveres korrigálás megengedett, viszont nem szabad a fotók egyes részeit külön módosítani, manipulálni.

A beküldött munkákat egy fotózásban illetve természetismeretben jártas zsűri bírálja el, 2015. május 10-ig. Az eredményeket a www.kaeg.hu weblapon teszik közzé, a nyerteseket a megadott e-mail címen is értesítik.

- Az első öt helyezett értékes könyv- illetve tárgyjutalmakban részesül.
- A pályázat fődíja egy 30 ezer forint értékű, fotóüzletben beváltható vásárlási utalvány.
- A beküldött pályamunkák legjobbjait nyilvános kiállításon valamint az interneten mutatják be a nagyközönségnek.
- Különdíjként a http://lessator.hu portált üzemeltető Naturvízió Kft. a legjobb állatfotó készítőjének felajánlott egy 48.900 Ft értékű lessátrat!

A pályázók nevezésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy beküldött képeiket a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. térítésmentesen nyilvánossá tegye, illetve felhasználja dekorációs és illusztrációs célokra. A fotókat – a szerző nevének megadásával – különböző internetes és nyomtatott anyagaikban használhatják fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei