Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Január 02. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Eseménydús volt a tűzoltóknak 2022 utolsó hete

Eseménydús volt a tűzoltóknak 2022 utolsó hete

Az 52. héten történt

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten ötvenegy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizennyolc ember sérült meg.

Két személyautó ütközött hétfő délután Győrben, a 81. számú főút bevezető szakaszán, a benzinkút közelében. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik autót. A baleset során egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Személygépkocsi és autóbusz ütközött kedd délelőtt Győrben, a Baross hídon. Az ütközést követően a busz a korlátot átszakítva két kerékkel lehajtott a hídról. A győri hivatásos tűzoltók drótkötél és daru segítségével stabilizálták a buszt a közlekedési társaság műhelykocsija helyszínre érkezéséig, majd velük együttműködve visszaemelték az úttestre az autóbuszt. A hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetben érintett járműveket.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó szerda délután az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyszentjános közelében, a 101. kilométernél. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A kocsiban utazó négy ember nem sérült meg a balesetben.

Megcsúszott és a szántóföldön a tetejére borult egy személyautó csütörtök reggel Beled és Kapuvár között a 8611-es úton, Mihályi közelében. A kapuvári hivatásos tűzoltók kimentettek egy embert az autóból és átadták a mentőknek, majd áramtalanították a járművet. A sérültet a mentők kórházba szállították.

Berendezési tárgyak és bútorok kaptak lángra egy lakóingatlan egyik szobájában péntek délután Rajkán, a Vízpart utcában. A mosonmagyaróvári hivatásos és a rajkai önkéntes tűzoltók oltották el a tüzet, valamint átszellőztették az épületet. A házban lakó három ember a tűzoltók kiérkezésére elhagyta az épületet, nem sérültek meg.

Szilveszter éjszaka egy száznyolcvan és egy kétszázharminc négyzetméteres fóliasátor égett teljes terjedelmében, Győrben a Sági úton. A győri hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. Az egyik sátorban egy rakodókép és bútorok károsodtak, a tűz másra nem terjedt át. Az eset során nem sérült meg senki.

Egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött vasárnap reggel az M1-es autópálya 130-as kilométerszelvényében, Börcs térségében, a főváros felé vezető oldalon. Az autó a szalagkorlátot körülbelül hatvan méter hosszan leszakította. A lébényi hivatásos és a börcsi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autóban két ember utazott, akiket a mentőszolgálat könnyű sérülésekkel szállított kórházba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!