Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Október 28. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: szelektalok.hu

Európai Hulladékcsökkentési Hét

Európai Hulladékcsökkentési Hét

Csatlakozz! A regisztrációs időszak 2015. november 6-ig tart.

Szeretnéd élhetőbbé és hulladékmentessé tenni környezetedet, de nem tudod, hogyan kezdj bele? A mindennapjaidban Te magad is rengeteget tehetsz egy kis odafigyeléssel, de nagy változások elérésére igazából csak együtt vagyunk képesek. Ha van ötleted, mi segítünk megvalósítani! Ha nincs, az sem baj! Jelentkezz és mi ebben is segítünk! Csatlakozz az Európai Hulladékcsökkentési Hét résztvevőihez, és tegyünk együtt a bolygónkért!

Mi is az az Európai Hulladékcsökkentési Hét?
Az Európai Hulladékcsökkentési Hét egy minden év november utolsó hetében megrendezésre kerülő kezdeményezés. Ennek keretében lelkes önkéntesek saját akcióötleteiket megvalósítva hívják fel a figyelmet a hulladék keletkezés megelőzésének, a keletkezett mennyiség csökkentésének, a termékek újrahasználatának, valamint az anyagok újrahasznosításának fontosságára.

Miért jó ez nekem?
A megtermelt szeméthegyek nemcsak a szemünket bántják, hanem a környezetünkre is negatív, romboló hatással vannak. Pusztítják, mérgezik az állatvilágot, például az állatok tápláléknak nézhetik a hulladékot, és az elhagyott szemétből káros anyagok oldódhatnak ki, amelyek szennyezik természetes vizeinket és ivóvízbázisainkat. Ez hosszú távon a mi egészségünkre is káros hatással lehet…

Hogyan csatlakozhatok?
Nem kell mást tenned, mint a linkre kattintani, és regisztrálni!Ha szívesen bemutatnád, és megvalósítanád saját akcióötletedet, vagy tesztelnél már meglévő ötleteket, ne habozz, regisztrálj!

Címkék: hulladék, környezet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!