Városlista
2022. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2012. Április 06. 07:19, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Eva Longoria visszaszerezte Eduardot

Eva Longoria visszaszerezte Eduardot

Úgy tűnik, mégsem tudnak egymás nélkül élni a szerelmesek. Alig egy hónapja jelentették be ország világnak viharos szakításukat, de szemtanúk szerint most fordult a kocka. Vajon mi történhetett?

Aki az elmúlt hétvégén látta őket kijönni a Los Angeles-i luxusétteremből, az egy szerelmespárt látott. Eva Longoria és Eduardo Cruz kéz a kézben távozott a vacsora után, és egy közeli ismerősük elárulta, az éjszakát is együtt töltötték. Bár hetekkel ezelőtt határozottan állították csak barátok maradnak, most úgy tűnik, sikerült tisztázniuk nézeteltéréseiket.

Az amerikai bulvárlap informátora szerint, Eva szemet hunyt a latin macsó kicsapongásai felett, mert rájött, képtelen a férfi nélkül élni. Vajon ez a felismerés elegendő ahhoz, hogy felmelegítsék a kapcsolatot?

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.