Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Április 15. 17:00, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Évértékelő állománygyűlést tartottak a kapuvári rendőrkapitányságon

Évértékelő állománygyűlést tartottak a kapuvári rendőrkapitányságon

A Kapuvári Rendőrkapitányság 2021. évben végzett tevékenységéről számolt be Torma Tamás rendőr alezredes kapitányságvezető.

A Kapuvári Rendőrkapitányság vezetője Torma Tamás rendőr alezredes 2022. április 12-én 13 órakor, ünnepélyes állománygyűlés keretében értékelte az elmúlt év tevékenységét. Az évértékelő értekezlet elöljárója dr. Urbán Zoltán László rendőr dandártábornok megyei rendőrfőkapitány volt.

A kapitányságvezető tájékoztatójában kiemelte, hogy mind az összes rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények nyomozás-eredményességi mutatója, mind pedig a felderítési eredményességi mutató növekedett. Mindkét mutató az elmúlt 12 év legjobb eredménye, ugyanakkor a regisztrált bűncselekmények 100 ezer lakosra jutó mutatói az előző évhez viszonyítva a kiemelten kezeltek esetében csökkentek. Torma Tamás rendőr alezredes beszámolója végén megköszönte az állomány munkáját és meghatározta a 2022. év főbb feladatait.

Dr. Urbán Zoltán László rendőr dandártábornok beszédében kiemelte, hogy a Kapuvári Rendőrkapitányság sikeresen hajtotta végre a 2021 évre meghatározott feladatokat, amely munkáért köszönetét fejezte ki a kapitányság rendőri állományának. A megyei rendőr-főkapitány 2022-re az előző évi eredményekhez hasonlókat kívánt. Kiemelt fontosságúnak tartotta az idei évre meghatározott szakmai célok elérését, az ügyfeldolgozás további gyorsítását, a közlekedésbiztonságra való fókuszálást és a polgárőrséggel történő együttműködést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 16:00, csütörtök | Helyi

Rábatamási határában teljesítette apja végakaratát az egykori amerikai katona lánya

Mi történt a világháborúban az amerikai bombázóval Rábatamási fölött?

2024. Május 02. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!