Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. December 03. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: saját forrás

Évzáró ünnepséget tartott Szanyban az Interfa Kft

Évzáró ünnepséget tartott Szanyban az Interfa Kft

Az Interfa Kft a hagyományoknak megfelelően az idei évben is évzáró ünnepséget tartott a szanyi művelődési házban. Huszár Ferenc ügyvezető értékelte az elmúlt évet és beszélt a jövőről is.

Huszár Ferenc a köszöntőjében többek közt elmondta:

- AHimolla csoportfolyamatosan fej|ődik, piacokat szerez, minket is folyamatosan ellát megbízásokkal. Ennek köszönhető a folyamatos fejlődés.Az Interfa Kft-nél a legutolsó építkezés a bútorraktár kivitelezése volt, amely megoldottaaz eddigi zsúfoltságot. Az Interfa Kft. jelenlegi létszáma 575 fő. A közeljövőben akkor tudjuk növelni a személyi állomány létszámát, ha tovább bővítjük épületeinket. Ennek érdekében felvettük a kapcsolatot az önkormányzattal, hogy segítsen nekünk egy kb 1 hektáros terület megvételében a délkeleti oldalon. Továbbra is kérjük az önkormányzat segítségét abban, hogy ez a terület 2013 februárig márciusig a tulajdonunkba kerüljön. Ezen a területen egy 3000 m2-es csarnokot szeretnénk felépíteni, melyből 1000 m2 gyártócsarnok az összeállító részleghez fog tartozni, és 2000 m2 emelettel, gyakorlatilag 4000 m2 pedig alkatrész raktárként fog működni.

Ha mindez megvalósul - terveink szerint június végére - akkor tervezhetjük az esetleges létszámbővítést. Itt gondolok a plusz egy kárpitos utcára, mely gyakorlatilag l0-15 fővel megnöveli a kárpitos üzem létszámát. Remélem ez a fejlődés nem áll meg a következő években sem, és ehhez kérem mindenkinek a szorgalmas becsületes munkáját.

Köszönjük a nyugdíjasok munkáját, amivel hozzájárultak a cég aktív eredményeinek eléréséhez.

Végül a cégvezetés nevében kívánok boldog, békés karácsonyt, sikerekben gazdag,boldog új évet, és mindenekelőtt jó egészséget Önöknek! Es az Isten adja, hogy ajövő üzleti év is ugyanolyan jól sikerüljön, mint az idei! - zárta évértékelő köszöntőjét a cégvezető.

A résztvevőket a Rubato Band fúvószenekar koncertje szórakoztatta, majd a jubiláló dolgozókat köszöntötték, és az est közös vacsorával zárult.

Címkék: Interfa Kft, szany

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból