Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Január 11. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: saját

Ezek a termékek lesznek olcsóbbak a héten

Ezek a termékek lesznek olcsóbbak a héten

Megnéztük, hogy a csütörtöktől induló akciós héten mi a választék a környék boltjaiban.

A Spar a heti akciós termékeit csütörtöktől kínálja a vásárlóknak: akciós áron vásárolhat edami, gouda, cheddar és brei sajtot, valamit mozzarellát és kecskesajtot. A GoldPack 1 kg-os nádcukorért 879 Ft helyett csak 599 Ft-ot kell most fizetni. A Panzani száraztésztákra 40% engedményt adnak. Akciós a Riska laktózmentes tej és vaj, valamint a szintén laktózmentes Vénusz sütőmargarin. Több gluténmentes terméket is akciós áron kínálnak. Olcsóbb a Jacons Krönung kávé és a Vénusz étolaj. Az Old Spice termékeket 25%-kal kedvezőbb áron szerezheti most be. A Lucullus őrölt fűszerpaprika 40%-kal olcsóbb. De vásárolhat olcsóbban most Finish mosogatógép tablettát és Pantone hajápolási termékeket is.

A Lidl akciós termékeiből az ázsia konyha alapanyagait találja majd meg hétfőtől, most csütörtöktől viszont bőven válogathat a kedvező árú saját márkás termékek és a minőségi márkák közt. Olcsóbb lesz a Pikok debreceni kolbász és a krakkói pulyka- és sertéssonka. 11% kedvezményt kaphat a darált sertéshúsra és a sertés gulyáshúsra. 30%-kal lesz olcsóbb a magyar akácméz. Kapható a héten divatos női felső és alsóruházat, kényelmes férfi ruhanemű, kismama és bébi ruhák, autózáshoz szükséges kellékek, művészeti alapanyagok.

A Penny csütörtöktől érvényes kiadványa szerint most olcsóbban vásárolhat Univer, Vénusz, Dr. Oetker termékeket, Medve sajtot, joghurt szeletet, Mars, Bounty, Snickers és Twix csokoládét, Omnia kávét, Carefree termékeket, Bang tisztítószert és Calgon vízlágyítót. Energiatakarékos led izzók, led szalagok, nyomógombos ledlámpa és éjszakai fény is vásárolható a Penny üzletekben.

Cikkünk írásakor a Tesco új, akciós kiadványa még nem volt elérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás