Városlista
2022. szeptember 29, csütörtök - Mihály

Hírek

2022. Május 03. 14:02, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Ezért a gyorshajtásért maximális bírság jár

Ezért a gyorshajtásért maximális bírság jár

Ráckeresztúron száguldott végig, a rendőrök közigazgatási bírságot rónak ki a gyorshajtóra.

A Fejér megyei rendőrök hétfőn sebességellenőrzést hajtottak végre Ráckeresztúr belterületén. közben egy kocsira lettek figyelmesek, ami a Kossuth Lajos utcában közlekedett nagy sebességgel Martonvásár irányába.

A hitelesített sebességmérő készülék a gyanújukat megerősítette, amikor a kijelzőn látták, hogy a jármű a megengedett 50 helyett 142 kilométerrel hajt el.

Az ilyen jelentős gyorshajtás miatt a maximumot, 300 ezer forint összegű közigazgatási bírságot szab ki a hatóság – közölte a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 13:09, szerda | Kék hírek

Rendőr segített egy dílert dizájner drogok értékesítésében

Letartóztatott a bíróság egy drogdílert és egy rendőrnőt, mert a gyanú szerint összejátszottak annak érdekében, hogy a kábítószerkereskedő zavartalanul értékesíthessen dizájner drogokat.

2022. Szeptember 28. 09:11, szerda | Kék hírek

Kamionról lopott okostévéket egy román bűnszervezet

Magyarországon fosztott ki egy Szlovákiából Olaszországba okostévéket szállító kamiont egy öttagú román bűnszervezet, amelynek tagjai ellen most emeltek vádat.

2022. Szeptember 25. 06:58, vasárnap | Kék hírek

Lezárt akta: A biztonsági öv megmenthette volna

Tavaly októberben egy személygépkocsi az 51-es főúton, Dömsöd térségében közlekedett Budapest felől Baja irányába, amikor egy enyhén balra ívelő kanyarban lesodródott és egy út menti fának csapódott.

2022. Szeptember 24. 14:20, szombat | Kék hírek

Rendőrség: új módszerekkel próbálkoznak csalók az apróhirdetések oldalain

Az apróhirdetések oldalain a csalók újabb módszerrel, hamis linkekkel próbálják becsapni az eladókat - hívta fel a figyelmet az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szombaton a police.hu oldalon.