Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Szeptember 14. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: Győrsövényház Önkormányzat

Facebook szavazáson döntötték el, milyen játékot vegyenek a játszótérre Győrsövényházon

Facebook szavazáson döntötték el, milyen játékot vegyenek a játszótérre Győrsövényházon

A ló nyert.

Az elmúlt években folyamatosan sikerült fejleszteni a győrsövényházi focipályán található, 2006-ban felavatott játszóteret. Mindez az Egyesület Győrsövényházért, a helyi települési és német nemzetiségi önkormányzat támogatása mellett azoknak a szülőknek, nagyszülőknek volt köszönhető, akik munkát, fáradságot nem sajnálva finomabbnál finomabb süteményeket sütöttek a falunapra, hogy a bevételből megvalósulhasson a gyerekek álma. Így 2012-ben mérleghintát, 2015-ben fészekhintát, 2016-ban új tornyot és mászóalagutat, tavaly pedig padokat és asztalt sikerült vásárolni.

Az Egyesület Győrsövényházért a 2018. augusztus 25-i falunapon 7. alkalommal rendezett süteményvásárt a focipálya mellett lévő játszótér fejlesztésére. Ezúttal 81.700 forintos bevétel gyűlt össze, ami elegendő lesz a tervezett rugós játék beszerzéséhez.

Az Egyesület Győrsövényházért által szervezett falunapi süteménysütés 81.700 forintos bevételéből az előzetes ígéreteknek megfelelően egy rugós játék kerül a focipálya melletti játszótérre. Győrsövényház Facebook-oldalán hozzászólásban lehetett szavazni arra, hogy ez milyen formájú legyen: cica, kutya, ló, nyúl, motor volt a választási lehetőség. Sokan voksoltak, amit köszönnek a szervezők. A végeredmény pedig teljesen egyértelmű lett, hiszen egyhangúlag mindenki lovacskára szeretné ültetni gyermekét, unokáját. Az új játék talán már szeptemberben, de legkésőbb októberben a helyére kerül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Sárkány Maraton a Szigetközi Állatvédő Liga támogatására

Időpontváltozás! Részletek a cikk végén!

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?