Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Január 30. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Farsangot szervez a fővárosi állatkert

Farsangot szervez a fővárosi állatkert

Mackófarsangot szervez a Fővárosi Állat- és Növénykert csütörtöktől vasárnapig, a jelmezben vagy játék mackóval érkező 14 éven aluli gyerekek 200 forintos belépővel vehetnek részt a programokon

- közölte az intézmény szerdán az MTI-vel. A négy napon át tartó rendezvény első két napján elsősorban az óvodás- és iskoláscsoportokat, hétvégén pedig a családokat várják. Lesznek ismeretterjesztő programokok, bábelőadások, mesekoncertek, mézkóstolók és látványetetések - olvasható a közleményben.

Az érdeklődők megismerkedhetnek az állatkertben zajló vadállatmentő munkával, és találkozhatnak a Semmelweis Egyetem "mackódoktoraival" is. Szombaton és vasárnap 13 órától indul a télűző jelmezes felvonulás.

A farsang részletes programja a Fővárosi Állat- és Növénykert hivatalos honlapján, a www.zoobudapest.com weboldalon érhető el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére