Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Március 21. 14:58, csütörtök | Bulvár
Forrás: FÉNY-PONT MÉDIA

Fedettpályás golf verseny sztárokkal

Fedettpályás golf verseny sztárokkal

Megfertőződtek a sztárok

Úgy tűnik, kis hazánkban vírusként terjed a golf láz, aminek legújabb áldozata Köböl Anita, a TV2 Egészségmánia című műsorának házigazdája. Anitát egyik ismerőse, Gál Zoltán csábította el a HÍD Indoor Golf Sztár Versenysorozat első állomására.

- Alapvetően minden sportra nyitott vagyok, bár a golfhoz még nem volt szerencsém korábban. - árulta el a csinos műsorvezető.

Legnagyobb meglepetésére nem Ő volt az egyetlen aznap, aki ütőt ragadott, hiszen a Sárkány Centerben megrendezett eseményen versenybe szállt többek között Palcsó Tamás, Fekete Dávid, Lui Bűvész, Hajdú Steve, Kefír, Hajdú B. István, Csordás Tibi valamint Somogyi András is.

- Kicsit furcsán éreztem magam, hiszen ahogy beléptem minden szempár rám szegeződött. Gondolom csak az lehetett az oka, hogy az amatőr celebek között én voltam az egyedüli nő! - mosolygott sejtelmesen az egykori szépség királynő. – a profik között ott volt Csomor Csilla, akitől nagyon sokat ellestem és így felbátorodva kezdtem neki a játéknak.

Természetesen nem maradtak magukra sztárjaink a golf pályán, hiszen a szervezők egész napos golfoktatást biztosítottak a sporttal még csak kacérkodó, de annál lelkesebb indulóknak.
- A Dal című Eurovíziós selejtező rengeteg feszültséggel járt, ezért nagyon jó volt, hogy itt egy kicsit másra kellett összpontosítanom. Elárulok egy titkot! Arra gondoltam, ahogy kezembe vettem az ütőt, hogy én vagyok a golf labda, és repülök egészen Malmőig. – ábrándozott Palcsó Tomi.
Ez a vágya sajnos nem teljesült Tominak, de a versenyen kimagaslóan teljesített.

Nemcsak a golflabdák, hanem a poénok is röpködtek aznap, hiszen Hajdú Steve és Somogyi András gondoskodott a jókedvről. Amikor azonban a verseny olyan szakaszához érkeztek, ahol már tétje is volt az ütéseknek, mindannyian megkomolyodtak, hiszen a verseny Siklós legújabb négycsillagos szállodájának 3 napos pihenéséért folyt.
- Megmondom őszintén, nagyon örülnék egy kis wellnessnek, ezért mindenképp vissza fogok jönni a többi fordulóra is. A TV-n keresztül unalmasnak tűnt, de így, hogy kipróbálhattam élőben is, már teljesen más véleményen vagyok. Összességében nagyon jól éreztem magam ezen a napon, az pedig különösen nagy öröm a számomra, hogy erősíthettem a golfozó nők táborát– vallotta be Köböl Anita.

Csordás Tibi a Hotel Castello csapatát erősítette.
- Köztudottan szeretem a labdajátékokat, sőt a golf kifejezetten közel áll hozzám.
Egy mondattal tudnám buzdítani mindazokat, akik még nem próbálták ki ezt a sportágat: - A golf olyan, mint a szex, az is élvezi, aki nem profi benne. – nevetett az énekes.

Címkék: golf

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.