Városlista
2021. október 23, szombat - Gyöngyi

Hírek

2017. Június 30. 10:52, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Fegyveres bankrablás Tolnában - VIDEÓVAL

Fegyveres bankrablás Tolnában - VIDEÓVAL

Egy györkönyi pénzintézetet rabolt ki egy fegyveres férfi csütörtökön. Nem sokáig örülhetett a zsákmánynak, mivel három órán belül elfogták a 68 éves gyanúsítottat.

Egy györkönyi pénzintézetből érkezett bejelentés a rendőrségre, amely szerint csütörtökön 13 óra körül az intézetbe egy arcát maszkkal eltakaró, kezében fegyvert vagy annak utánzatát tartó férfi lépett, aki pénzt követelt. Az elkövető több mint egymillió forintot zsákmányolt, majd a helyszínről elmenekült. A cselekmény során senki nem sérült meg.

A Paksi Rendőrkapitányság, valamint a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai azonnal megkezdték a nyomozást, amelynek eredményeként három órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A 68 éves paksi férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, a nyomozók őrizetbe vették.

A rendőrök megtaláltak az elkövetéshez használt eszközöket, valamint nagyobb mennyiségű készpénzt is lefoglaltak.

Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja le.

Címkék: bankrablás, tolna

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 23. 16:13, szombat | Belföld

Jövő júliusban indul a termelés a gyulai Airbus-gyárban

Jövő júliusban indul a termelés a gyulai Airbus-gyárban, amely teljes kapacitással valószínűleg csak 4-5 év múlva fog működni - mondta az Airbus Helicopters Hungary Kft. ügyvezető igazgatója pénteken az MTI-nek.

2021. Október 23. 14:11, szombat | Belföld

Folytatódhatnak a strandfejlesztések

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Kisfaludy Strandfejlesztési Programja folytatódik:

2021. Október 23. 11:09, szombat | Belföld

Felmentő ítélet született a nádasdladányi emberölés ügyében

Jogos védelemre hivatkozva felmentette az emberölés bűntett vádja alól a Székesfehérvári Törvényszék pénteken első fokon, nem jogerősen azt a férfit, aki 2019-ben halálra késelt egy másik férfit Nádasdladányban.

2021. Október 23. 07:00, szombat | Belföld

Ingyen utazhatnak a gyerekek Kajla-útlevéllel az őszi szünetben

Ismét díjmentesen utazhatnak a MÁV-Start, a Volánbusz és a GYSEV belföldi járatain október 23. és november 1. között azok a gyerekek,