Városlista
2022. október 3, hétfő - Helga

Hírek

2018. Július 01. 11:42, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Fel akarta gyújtani a házat

Fel akarta gyújtani a házat

A gödöllői rendőrök egy aszódi férfi ellen javasolnak vádemelést.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatott eljárást közveszélyokozás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 47 éves aszódi férfi ellen.
A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. december 17-én délután egy Aszódon lévő ikerház oldalát a konyhaablaknál benzinnel lelocsolta, majd meggyújtotta azt, aminek következtében a konyhaablak szúnyoghálója és műanyag takarólemeze megégett. A tüzet sikerült időben megfékezni, személyi sérülés nem történt az eset során.
A gödöllői rendőrök a férfi ellen folyatott nyomozást befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Gödöllői Járási Ügyészség részére.

Címkék: Aszód, gödöllő, ház, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.

2022. Szeptember 29. 09:07, csütörtök | Kék hírek

Több autónak is nekiütközött az ittas sofőr a 471-es úton

A rendőrök befejezték a 471-es főúton történt baleset vizsgálatát. A megalapozott gyanú szerint a hajdúsámsoni férfi ittasan ült volán mögé, majd nem sokkal később balesetet okozott.