Városlista
2022. október 3, hétfő - Helga

Hírek

2012. Március 21. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Feljelentették Tilláékat!

Feljelentették Tilláékat!

Több dolgot is kifogásolt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a Peller Mariann és Tilla által vezetett ÖsszeEsküvők című műsorban, ezért vizsgálatot indítottak.

"A készítők a káromkodásokat sok esetben nem némították el, vagy nem megfelelően halkították le, így adásonként átlagosan 10 trágár szó hagyta el a szereplők száját" - áll az NMHH közleményében. Az indoklás arra is kitért, hogy többször dohányoztak, és italoztak a műsorban. Az Új Ász megkereste a TV2 szóvivőjét, aki elmondta: a kifogásolt dolgok mind a valóságshow velejárói, ők pedig törekedtek arra, hogy a törvény betartásával kezelje a kritikus tartalmakat.

Korábban is előfordult, hogy más valóságshow szereplők viselkedését is szabályozták, így élő műsorban nem fordulhatott elő káromkodás, vagy bármi, ami miatt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság megbüntethette volna a csatornát.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.