Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Április 02. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Fertőszentmiklós Simon Gym

Fertőszentmiklósi kick box éremeső Baján

Fertőszentmiklósi kick box éremeső Baján

Nemrégiben rendezték Baján a WFC International országos versenyét.

A Fertőszentmiklósi Simon GYM Egyesület versenyzői közül Simon Rózsa, Windisch Zoltán, Németh Márk, Németh Krisztián, Kiss Ádám, Kiss Dávid, Németh Szilvia, Simon László versenyzett a két napos bajai megmérettetésen.

A gyermek kategóriában Kiss Ádám lowkick light kategóriában negyedik, K1 light kategóriában első helyet szerzett. Testvére, Kiss Dávid lowkick light-ban szintén negyedik, K1-ben pedig nagy csatában a második helyet szerezte meg. Simon Rózsa kemény mérkőzést vívott, megérdemelten lett aranyérmes.

A felnőttek között Németh Krisztián K1 szabályrendszerben megnyerte az elődöntőt, de sajnos megsérült, és nem tudott kiállni a döntőre, így ezüstérmet szerzett.
Németh Márk és Windisch Zoltán ugyanabban a súlycsoportban és szabályrendszerben indultak, ahol Márk a harmadik helyet szerezte meg, Zoli pedig nagy csatában lett második.

Németh Szilvia az elődöntőt magabiztos bunyóval megnyerte. A döntőben is tisztesen helytállt, de sajnos most nem sikerült megszereznie az aranyérmet.

Simon László 4 év kihagyás után, felnőtt és veterán kategóriában is tatamira lépett. A veterán kategóriát nagy fölénnyel nyerte, a felnőttek között pedig egy nagyon szoros mérkőzésen maradt le a döntőről, így bronzérmes lett.
Felkészítő edzők: Tóth Richárd, Molnár Sándor, Simon László

- Gratulálunk versenyzőinknek! Egy országos versenyen 9 versenyzővel indultunk, a mérleg 3 arany, 4 ezüst,2 bronzérem, ehhez sok mindent nem kell hozzá tennünk. Két hét múlva folytatjuk Milánóban, ahol egy világbajnokságon veszünk részt – mondta Simon László vezető edző

Címkék: kick box

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei