Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Szeptember 21. 16:59, péntek | Helyi sport
Forrás: HétFő KC

Fiatal kézilabda palánták a HétFő Kézilabda Clubban

Fiatal kézilabda palánták a HétFő Kézilabda Clubban

Sikeres volt a toborzó.

Az egyesület jó hírnevének, a benne folyó kiváló szakmai munkának köszönhetően folyamatosan érkeznek a legfiatalabb (2004-2005) korosztályból is apró lányok a HétFő KC-be, így velük együtt már több mint félszáz ifjú lány végez kitűnő munkát az edzők kezei alatt. Természetesen ők még csak ismerkednek a kézilabda szépségeivel, de minden feltétel adott ahhoz, hogy a kitartó szorgalom a szülők elszántságával kiegészülve később meghozza a várt eredményét.

Fejlődésükre garancia Megyesiné Árpási Judit edző személye, aki remekül érti a kicsik nyelvét, a nagyobb korosztályokban pedig eddig is kitűnő eredményeket ért el. Garancia továbbá az anya egyesület, az Audi ETO KC anyagi és erkölcsi támogatása. Az edzéseket hetente két alkalommal a Csukás Zoltán Szakközépiskola tornatermében tartják, kedden és csütörtökön délután 17.30 órától-18.30 óráig. A gyermekek folyamatos felügyelet és odafigyelés mellett kitűnő körülmények között mozoghatnak, sportolhatnak.

A jelentkezéseket továbbra is várják, akár az U8, U10 és U12-es korosztályokba is. Az egyesület honlapján található elérhetőségek bármelyikén lehet jelentkezni.

Címkék: csorna, kézilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma