Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Január 24. 11:21, péntek | Helyi
Forrás: saját forrás

Fideszes belviszály akadályozza Csorna fejlődését

Fideszes belviszály akadályozza Csorna fejlődését

Csornát és a térségét érintő súlyos kérdésről fejtette ki álláspontját sajtótájékoztatóján Kránitz László országgyűlési képviselő (MSZP) az Összefogás jelöltje.

Már 8 éve egyeduralkodó a FIDESZ Csornán, mégis súlyos ellentétek és összetűzések jellemzik a pártjukat és az önkormányzatot is. Gyopáros Alpár és Turi György most a koncon marakodik.- kezdte tájékoztatóját Kránitz László. A polgármester újra és újra napvilágot látó szabadságpénz ügye jobboldali belharc, ami tökéletesen megmutatja a Fidesz valódi arcát: az állandó ellenségeskedést, harcot és megosztottságot. Csorna és a térség tragédiája, hogy Gyopáros Alpár nem képes békét teremteni és rendet tenni a kormánypárt helyi szervezete, önkormányzati képviselői és a város irányítója között.

Ne higgyük, hogy ez a helyi Fidesz, a helyi politika belügye! Ennek az évek óta tartó Fidesz stílusnak, perpatvarnak a csornai polgárok, a város és térsége látják a kárát. Ahol az ellentétek miatt pártszervezet feloszlatás, kicsinyes személyes pénzügyi viták zajlanak, ott nyilvánvaló, hogy a kormánypárti erők és a város vezetése nem képes a normális párbeszédre, együttműködésre, a közös munkára sem. Ez a Fideszen belüli, súlyos ellentétekkel terhelt viszony hosszú évek óta visszaveti a város fejlődését és jóvátehetetlen károkat okoz a csornai polgároknak. Csorna Gyopáros Alpár politikájának esik áldozatul, a város egyre kevesebb lehetőséghez jut, nem tudja megszerezni azt a támogatást, amely szükséges lenne a feladatellátáshoz és a fejlődéshez.

Az elmúlt hetekben a választókörzet településeit jártam, számos polgármesterrel, nagyon sok emberrel találkoztam.- idézte fel falujárásának tapsztalatait az országgyűlési képviselő-jelölt, aki az MSZP megyei elnöke is egyben. Azt tapasztaltam, hogy félelem és fenyegetettség nélküli életet, egy normális Magyarországot, kiszámíthatóságot és biztonságot várnak az emberek. A Mesterházy kormány harc helyett békét és nyugalmat, megosztottság helyett pedig együttműködést fog teremteni Csornán és a térségben is, mert ez a talpon maradásunk és a fejlődésünk kulcsa. - zárta tájékoztatóját Kránitz László.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:00, hétfő | Helyi

A Hanságban is megjelent a pásztorgém

Afrikai természetfilmekből ismerős.

2024. Április 29. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.