Városlista
2022. augusztus 20, szombat - István

Hírek

2017. Október 17. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: saját

Figyelmesen közlekedjenek, egyirányúsították Csornán az áruház előtti teret

Figyelmesen közlekedjenek, egyirányúsították Csornán az áruház előtti teret

Felújítják a járdát és a parkolókat Csornán a Mártírok terén

Tegnap megkezdték a felújítási munkákat Csornán a Mártírok tere nyugati oldalán. A munkákat a cég felújítási terve szerint a Vilmos Park Kft megbízásából végzik a vállalkozók. Júniusban a Pannon-Víz Zrt már kicserélte az ivóvíz vezetékeket, így a járda és a parkolók felújítása megkezdődhetett.

Információink szerint az Erzsébet királyné utca keleti oldalához hasonló módon térkő burkolattal készül a járda mogyoró színben, a parkolók antracit színben szürke elválasztókkal. A szolgáltatóház előtt kialakítanak egy dekorkavicsos növányágyat és egy kerékpár tárolót is. A felújítás során össze kellett hangolni az önkormányzat által a jövőben megvalósítandó kerékpárút építést és a Mártírok tere áruház felőli oldalán a termelői piac építést. A jelenlegi felújítás a Palota sortól a szolgáltatóház utáni bejáró útig tart a Mártírok terén. A felújítás után az eddig ezen a területen lévő szelektív hulladékgyűjtő új elhelyezést kap.

A munkák idejére a Mártírok terét egyirányúsították, csak a Szent István tér felől lehet ide behajtani. Az Arany János utca felől csak az Eötvös utcán és a Kossuth Lajos utcán keresztül lehet kijutni a 85-ös főútra. Kérjük, hogy figyeljenek a forgalmi rend változásra, és a munkaterületen fokozott óvatossággal közlekedjenek! A felújítás befejezésének várható határideje november vége.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 19. 16:00, péntek | Helyi

Hullámzó hidegfront érkezik heves zivatarokkal és felhőszakadással

Az időjárási helyzet függvényében a piros riasztási fokozat kiadása sem zárható ki.

2022. Augusztus 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2022. Augusztus 19. 09:36, péntek | Helyi

Jubileumi matricák a GYSEV FLIRT motorvonataiban

A GYSEV alapításának 150 éves évfordulója alkalmából újabb meglepetés várja az utazóközönséget - 6 db FLIRT motorvonat belső matricákat kapott.

2022. Augusztus 18. 16:20, csütörtök | Helyi

A helyközi autóbuszok közlekedési rendje az államalapítás ünnepi időszakában

Menetrendi tájékoztató