Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2022. Március 01. 15:53, kedd | PR
Forrás: (x)

Flatco: a prémium minőségű ingatlanok szolgálatában

Flatco: a prémium minőségű ingatlanok szolgálatában

Az ingatlanpiac kifejezetten sokszínű és bizony sok esetben nem a szebbik arcát mutatja. Épp ezért alakult ki a hamis kép a lakást keresők fejében, mely szerint a minőség szükségszerűen megfizethetetlen.

Ha jó helyen keresünk, erre az állításra könnyen rácáfolhatunk.

Rossz tapasztalatok

Az ingatlanpiac a gazdaság egy dinamikus szegmensét képezi. Ingatlanok ezreit keresik akár heti szinten, a kiadó lakások és irodák pedig ezek közül is kiemelkednek népszerűségükben. Az online tér kiváló platformot ad arra, hogy bárki meghirdethesse értékesíteni kívánt ingatlanját. Ez meg is látszik a kínálaton, hiszen naponta frissülő hirdetéstömeggel találkozhat az, aki az interneten kezd keresésbe.

Mivel ezek a magánhirdetések a legtöbb esetben minimális ellenőrzésen esnek át, könnyedén belefuthatunk rossz tapasztalatokba. Nem azt kapjuk, amit a hirdetés ígért, nehézkes a kommunikáció, vagy épp az ingatlan szinte arcpirító mértékben túlárazott. Ez utóbbi kifejezetten kártékony a piac egészét nézve, hiszen sokszor a többi ingatlan árát is húzza magával, a bérlői kedv pedig alábbhagy. Pedig ha megfelelő helyen keresünk, reális árakra és modern otthonokra bukkanhatunk. Ilyen hely a Flatco weboldala is.

Egyszerű keresés, elérhető minőség

A flatco.hu weboldal kínálatát böngészve azonnal láthatjuk, hogy tapasztalt piaci szereplővel van dolgunk. Egy olyan ingatlancéggel, aki jól ismeri a viszonyokat és ehhez igazodva saját, jól működő modellt igyekszik alkalmazni. E modell lényege pedig az, hogy a Flatco a saját tulajdonában lévő ingatlanokat kínálja bérbeadásra. Ezáltal tulajdonképpen a cég a saját lakásaival és irodáival vállal garanciát arra, hogy azt nyújtja a bérlői számára, amit a flatco.hu weboldalon is láthatnak.

A honlap keresője által mindenki egyszerűen szűrheti ki a számára érdekes ingatlanokat. Ehhez elég néhány paramétert megadnunk, mint pl. az ingatlan típusa, vagy épp a szobák száma. Elsőre talán kevésnek tűnhet ennyi szűrési szempont, ám a fővárosi ingatlanhirdetések viszonyait nézve ez a letisztultság hatalmas plusz. A flatco.hu lapfülén megjelenő megfizethető prémium kifejezés pedig szintén igazodik a cég filozófiájához, egyben kijelöli azt, hogy az érdeklődők mire számíthatnak.

Prémium lehetőségek

A hirdetéseket böngészve a világháló különböző oldalain sokak számára hihetetlennek tűnhet a megfizethető prémium szókapcsolat. Sajnos ezt a megítélést hozza magával a sok aránytalanul árazott albérlet, a lakások minőségének túlbecsülése és még sorolhatnánk. Ideális esetben alapvetés lenne, hogy e két fogalom nem ellentétes, hanem rokon. A flatco.hu oldalon található lakáshirdetések pedig éppen ezt a vonalat képviselik, nézzünk csak rá bátran.

A Flatco felismerte azt, hogy csak megfelelő minőségű és reálisan árazott ingatlanokkal emelkedhet ki abból a masszából, amit a főváros ingatlanpiaca jelent. A már említett modelljük pedig lehetőséget is teremt erre. A bérlői elégedettségnél pedig nem is kell jobb reklám egy cég számára. Arról nem is beszélve, hogy a Flatco nem csak lakhatást, hanem közösséget is teremt. Ha tehát kíváncsiak vagyunk az albérletkeresés modern útjaira, mindenképpen keressük fel oldalukat.

Címkék: albérlet, ingatlan

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:44, szombat | PR

5 tipp a gyors fogyáshoz

A fotó forrása: 279photo Studio / Shutterstock.com

2022. Augusztus 12. 10:06, péntek | PR

K&H: többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”? felfelé mennek az árak

Budapest, 2022. augusztus 12. – Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk.

2022. Augusztus 10. 20:29, szerda | PR

Az 5 legnagyobb kaszinó jackpot nyeremény

Te is kaphatsz tippeket arról, hogy hogyan nyerhetsz akár elképesztő összegeket is!

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -