Városlista
2023. december 8, péntek - Mária

Hírek

2022. Március 10. 16:06, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Foci és kolbásztöltés Szabadszálláson

Foci és kolbásztöltés Szabadszálláson

A VI. Szabadszállási Kolbásztöltő Fesztivál 0. napján egy jótékonysági focigálán vett részt a Prémium Médiaválogatott Vajtó Lajossal, Kefírrel, Raullal, Cozombolis-szal, Palcsó Tamással, Sipos Tomival, Ya Ou-val, Beleznay Endrével, Rickyvel, Keller Józseffel, Tihanyi Tóth Csabával ahol az András Gábor, Véh László, Szabó László, Csordás László, Gubacsi Gyula, Schmidt Jenő, Pető Zsolt, Bán Róbert polgármester urakkal felálló Polgármester All Stars csapatával és a helyi Barátokkal mérkőzött meg.

Másnap már minden a kolbásztöltésről és a kulturális programokról szólt. „Nagyon örültem, hogy végigkövethettem az összes munkafázist a darabolástól a fűszerezésen át a töltésig” – meséli dr. Salacz László, országgyűlési képviselő, aki tevékenyen segítkezett a Médiaválogatott csapatában.

„Darabos József, polgármester és Bencze Ildikó, alpolgármester invitálására érkeztünk Szabadszállásra és csatlakoztunk hozzájuk – mondja.

Sipos Tomi, aki a Médiaválogatott egyik legújabb tagja – még arra is rá tudtak venni, hogy focizzak, pedig nem mostanában rúgtam labdába.” Beleznay Endre és Vajtó Lajos, a két régi motoros már rutinosan töltötte a kolbászt és irányították csapattársaikat, Palcsó Tomit és Ya Ou-t.

„Szívesen vettem ki a részemet a munkálatokból én is – veszi át a szót A Dal sztárja – hazai segítséggel, de sikerült ezüstérmet elhoznunk a versenyben a Médiaválogatott csapatának.”

A Prémium Médiaválogatott Sztárjai a foci és a kolbásztöltés mellett természetesen dalra is fakadtak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.