Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Június 02. 07:23, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Folyamatosan nyitva van az online időpontfoglaló

Folyamatosan nyitva van az online időpontfoglaló

Már nem lehet online időpontot foglalni a koronavírus elleni AstraZeneca-vakcinával történő oltásra - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.

A közleményben kiemelték: az online időpontfoglaló továbbra is folyamatosan működik. Az érvényesen regisztráltak - köztük a 16-18 évesek is - automatikusan, sms-értesítő nélkül foglalhatnak időpontot a www.eeszt.gov.hu honlapon - írták.

Hozzátették: országosan Pfizer-, Sinopharm- és korlátozott mennyiségben Szputnyik vakcinával történő oltásra foglalható időpont, de egyes oltópontokon Janssen- és Moderna-oltóanyag is elérhető.

Tudatták, hogy AstraZenecából egy ideig nem hirdetnek időpontot, mert a beérkező - csökkentett - szállítmányokat a második körös oltásokhoz használják fel.

Felhívták a figyelmet arra, hogy Szputnyik vakcinából már nem érkezik több szállítmány, az utolsó készlet van kint a kórházi oltópontokon, azt kérve, aki azt szeretné kapni, mielőbb foglaljon időpontot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.