Városlista
2021. december 7, kedd - Ambrus

Hírek

2020. Július 23. 15:00, csütörtök | PR
Forrás: 24/7

Ford Ranger Thunder

Ford Ranger Thunder

Ranger, drámai stílusban.

A hazai kisteherautó-piac éllovasa különleges kiadással lepte meg a vásárlókat. A Ford Ranger Thunder az egyedi színe mellett gazdag felszereltségével is hódít.

A Ranger eladóknak könnyű a dolga: a pickup 2020-ban megnyerte Európában az Év kisteherautója díjat, ami indításnak nem volt rossz. Tavaly kiemelkedően jó éve volt a típusnak, mert 52900 darabot értékesítettek belőle az öreg kontinensen, ami a Ranger eddig legjobb eredménye. A hazai piac is a sikerekről szól, mert a tavalyi 2633 darabos eladás, 45 százalékos piaci részesedést jelentett.

Hogy ezeket az eredményeket fokozzák, Európában piacra dobták a Ranger Thundert. Ez a modell limitált példányszámban kerül a kereskedésekbe, mert az öreg kontinens mindössze 4500 példányt kap a Wildtrakre épülő, de annál jobban felszerelt egyedi kisteherautóból.

A műszaki alapok igen jók, mert a motorházban a kétliteres EcoBlue dízelnek a duplaturbós kivitele található. Ez 213 lóerőt és 500 Nm-t juttat a kerekekhez. A hajtásrendszer része a tízsebességes automata váltó, amely ismerős lehet az F150-es kisteherautóból, a Mustangból és a Ranger Raptorból is.

A jó felszereltség mellett a limitált szériájú Ranger legnagyobb aduja a külseje. Rögtön szembetűnik az egyedi sötét-szürke fényezés (Sea Grey), amivel rendkívül jól harmonizálnak a fekete, 18 colos könnyűfém-keréktárcsák.

A hűtőrács mellett sem lehet csak úgy elmenni, mert nem hétköznapi műanyag elem található az autó elején. A formája mellett a vörös betétek is eltérnek a megszokottaktól. A LED-es menetfények és a ködlámpa is szolgál extrákkal, ugyanis ezek szürkés-fekete hátterűek, nem a megszokott fényesek. Hasonló trükköt vetettek be a hátsó lámpáknál is.

A külső bemutatását, a karosszérián elhelyezett Thunder feliratokkal zárjuk, amiknek nem csak az a különlegességük, hogy vörösek, hanem az is, hogy a kialakításuk háromdimenziós.

A Ranger Thunder rakterét feltétlenül körbe kell járni, mert nem csak a vörös díszítéssel ellátott bukókeret a különleges benne. A gyári platóbélés kezdésnek nem rossz, amit tetéz az elhúzható és zárható raktér roló. Pluszként ott a raktér elválasztó, amellyel könnyen meg lehet osztani a rakodóteret, így jól el lehet szeparálni a szállítandó dolgokat.

Az utasteréről is meg lehet ismerni a Ford Ranger Thundert. Első pillantásra feltűnnek a fekete bőrülések, rajtuk a jellegzetes írásmódú Thunder felirat. Az ülések mellett a kárpitokat és a bőrrel burkolt kormányt is vörös cérnával varrták.

Galambos Dániel -milyenautot.hu

Benedek Attilaauto-live.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 18:24, péntek | PR

A vállalatok javában radírozzák a Fordista-modelleket

Egy átfogó kutatás a napjainkban zajló történelmi jelentőségű változásokra világított rá.

2021. November 30. 17:07, kedd | PR

Költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak az elektromos buszok, mint a dízelek

Nemzetközi tesztprogram vizsgáztatja a magyar fejlesztésű elektromos Ikarus buszt.

2021. November 29. 17:00, hétfő | PR

Műemléki Piarista Kollégiumot újít fel a Jánosik Kft.

Folytatódik a sátoraljaújhelyi piarista kollégium felújítása. A sikeres első ütemi rekonstrukció után, most a belső terek korszerűsítésén a sor.

2021. November 28. 17:49, vasárnap | PR

Országos webáruházat indított a csornai vadászbolt

Emellett az Arany János utca 8-as szám alatt található üzlet továbbra is várja a vásárlóit.