Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. December 23. 11:00, hétfő | Helyi
Forrás: saját forrás

Forralt bor, jó szó és összefogás

Forralt bor, jó szó és összefogás

Forralt bort és teát kínáltak az aranyvasárnapi forgalomban Csornán.

Korábbi hagyományukat élesztették újra a csornai szocialisták, aranyvasárnap forralt bort és forró teát osztottak a Rábaközi Áruház előtt. A piros dzsekis csoportban feltűnt Kránitz László országgyűlési képviselő is, aki az MSZP jelöltje lesz ebben a választókerületben a tavaszi parlamenti választásokon. Vele beszélgettünk néhány mondatot az érdeklődő választópolgárokkal folytatott beszélgetései szünetében.

- Milyen tapasztalatokkal gazdagodott a mai délelőtti programjukon?

-Várakozáson felül jól sikerült a kitelepülés, az emberek érdeklődők, barátságosak voltak, szívesen fogadták a meleg italt, a szórólapokat és a jó szót. Örömmel beszélgettek velünk, sajnos sokat panaszkodtak, hogy egyre nehezebben élnek. Az elmúlt három évben nagyon sokan érzik úgy, hogy a kormány cserbenhagyta őket. Télidőben, ilyenkor karácsony tájékán ez még nyomasztóbb, még kétségbeejtőbb érzés. Különösen a rengeteg nélkülöző gyerekes családnak. Ezért is nyújtottunk segítséget karácsony előtt iskolának, rászorulóknak, és ezt a forralt bor kínálást is egy gesztusnak szánjuk az emberek felé. Ilyen apró jelekből érzik igazán, hogy törődünk a gondjaikkal, próbálunk nekik segíteni.

Nagyszerű segítőim voltak itt ma, megújult, fiatal csapat gyűlt össze, velük és persze sok régi barátunkkal fogjuk majd végigcsinálni a kampányt. Nekem fontos, hogy meg tudtuk jeleníteni itt a győzelemre esélyes ellenzéki összefogást is, hiszen képviseltette magát a helyi Együtt 2014 és a Szolidaritás. Leginkább azonban az emberekkel kell összefogni, mert az ő bőrükre megy a vásár. Elpanaszkodták ugyanazokat a gondjaikat, amiket az ország minden szegletében hallunk.

A mostani napok azonban a karácsonyról, a bizakodásról, a családról, az örömről szólnak. Nekünk politikusoknak nem csak a saját családunkkal szemben van felelősségünk, hanem minden ember iránt, akár elmegy szavazni, akár nem, akár ránk szavaz, akármásra. Erről is szólt ez a délelőtt.

Néhány fotót találnak a programról a facebook oldalamon, ahol folyamatosan jelentkezünk hírekkel, információkkal, úgyhogy érdemes lájkolni.

Kívánom mindenkinek, hogy az ünnep következő napjaiban találjon békét, örömöt, boldogságot. A kampány most szünetel, mindannyiunknak a család a legfontosabb. Januárban viszont nekigyűrkőzünk, és akármikor lesz, megnyerjük a választást! Kellemes ünnepeket, boldog új évet kívánok!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:00, péntek | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizze egyszerűen adószámláját!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában pillanatok alatt ellenőrizheti adószámláját, azaz, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése a NAV-nál.

2024. Május 03. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Május 03. 09:00, péntek | Helyi

Több vonalon is vonatpótló buszok járnak hétfőtől

Indulás előtt tájékozódjon!

2024. Május 02. 16:00, csütörtök | Helyi

Rábatamási határában teljesítette apja végakaratát az egykori amerikai katona lánya

Mi történt a világháborúban az amerikai bombázóval Rábatamási fölött?