Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Szeptember 07. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: Beled Város Önkormányzata

Fotópályázat Beledben

Fotópályázat Beledben

Mindennapjaink címmel fotópályázatot hirdet a Beledi Mikrotérségi Művelődési Ház.

Fotók témái:

Kulturális és vallási örökség
Természet közelben
Népi, nemzeti hagyományaink, emberek mindennapjai portrékon keresztül

Olyan képekkel lehet nevezni, amelyek valamilyen formában visszatükrözik a világ sokszínűségét hétköznapi érzéseinket. Kulturális és vallási örökség külső, vagy belső fotó is lehet a vallás illetve a vallásgyakorlás, a hit hangsúlyozásával. Természet közelben kategória mutassa be az ember és természet viszonyát, kapcsolatát, egymástól való függését. Népi, nemzeti hagyományaink, emberek mindennapjai portrékon keresztül kategória a mindennapjaink és hagyományok kötődésével való kapcsolatát szemléltesse.

Beküldendő formátum: JPG, fekvő kép: 1400pixel, álló kép: 1000 pixel

Határidő: 2012. október 31.

Beküldési cím: muvhaz@mvh-beled.koznet.hu

Nem feltétlenül kell profi képet készítened, lényeg a kreativitás, de azért legyen egyértelmű és értelmezhető. Most megmutathatod titkolt vagy nyilvánvaló tehetséged!
A beküldött képeknek galériát nyitunk a facebook oldalunkon.

A FOTÓPÁLYÁZAT SZABÁLYAI

A játék szervezője: Mikrotérségi ÁMK Művelődési Ház a továbbiakban, Szervező

Részvételi szabályzat:

A játék menete:
1. Mindenki Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy részt vehet a játékban.
2. A pályázati anyagot elektronikusan küldi át a muvhaz@mvh-beled.koznet.hu e-mail címre.
3. Az e-mailnek tartalmaznia kell az alábbi kötelező elemeket az érvényes pályázás érdekében: A kitöltött pályázati adatlapot (szkennelve), a pályázatra küldött fotókat a megadott méretekben. Az email tárgyában kérjük a „FOTÓPÁLYÁZAT 2012" beírni.
4. A pályázati anyag hiánytalan elküldése esetén bekerül az aktív pályázók közé.
5. A pályázatot a Mikrotérségi ÁMK Művelődési Ház értékeli
Az utolsó pályázati anyagot 2012. október 31. 23 óra 59 perc 59 másodperckor fogadjuk be.
7. Egy pályázó legfeljebb 3 (három) fényképpel nevezhet. Korábban máshol még nem megjelent képeket fogadunk el. Tilos más személy fotójának, vagy korábban már bármilyen módon megjelent képének beküldése.

Formai és technikai követelmények:

Képfile technikai feltételek:
- filetípus: JPG, fekvő kép: 1400pixel, álló kép: 1000 pixel
- minimális méret: 1 Megapixel

Zsűrizés: a beküldött képek kiválasztása: 2012. november 15-én történik. A beküldött fényképekből a zsűrizés után (november 16-án) egy galériát hozunk létre facebook oldalunkon, amelyen mindenki megnézheti és szavazhat a beérkezett pályamunkákra (közönségdíj).

Díjazás: 1-3. helyezettek értékes fotós szakkönyvet kapnak, Közönségdíj!

Amennyiben a pályázat leadásakor megadott adatok hiányosak, a Szervező jogosult a személyt kizárni a versenyből.
Amennyiben a nyertes/nyertesek megadott címe nem elérhető, vagy nyereményüket nem veszik át 30 napon belül, akkor a díjat automatikusan másnak ítéli meg a Szervező. Nyertesek nyilvánosságra hozatala, nyeremények átvétele: a nyerteseket a megadott elérhetőségen értesítik az értékelést követően.

Az eredmény nyilvánosságra hozatalának időpontja: 2012. november 30.

Szervező minden résztvevő pályázót értesít a döntésről.
Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a nyertesek nevét, fotóját. A nyertesek hozzájárulnak ahhoz, hogy a nevük és lakóhelyük közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön.
A játék nyertesei a pályázaton való részvétellel hozzájárulnak nevük és fényképük nyilvánosságra hozatalához, a fényképeket a Szervező díjmentesen felhasználja nyomtatott formában, illetve az interneten.

Adatkezelés: a játék során az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokat bizalmasan kezeljük. Az önkéntes adatszolgáltatással az érintett egyben hozzájárul az adatok kezeléséhez.

Jogi nyilatkozat: jelentkezők igazolják, hogy beleegyezésüket adták a képeken történő szerepléshez, annak elkészítéséhez és a Szervező általi felhasználáshoz kommunikációs célokra is. Továbbá kijelentik, hogy a Szervezőt nem terheli semmilyen további felelősség a beküldött képek felhasználásával kapcsolatban. A Pályázó szavatolja a jelen nyilatkozat alapján létrehozott fotókra vonatkozó vagyoni szerzői jogokat illetően, hogy azok felett korlátlan rendelkezésre jogosult, és jelen dokumentum elfogadásával beleegyezik a fotók felhasználásába.
A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével és nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a Szervező a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeit térítésmentesen használja.

Pályázati adatlap itt elérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

Gyerektáborokban tartottak foglalkozásokat a rendőrök

Játékos tanulás

2024. Július 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Július 19. 09:00, péntek | Helyi

Mi legyen az év madara 2025-ben?

Elindult az internetes szavazás. Bárki szavazhat.

2024. Július 18. 16:00, csütörtök | Helyi

Gypsy jazz a Zenepavilonban

Canarro és Burján Orsolya