Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2013. Május 17. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Fotózott az S4 Zoom

Fotózott az S4 Zoom

Egy Samsung-munkatárs Google+ oldaláról került ki egy S4 Zoommal készült fotó.

Régi, ám igaz mondás, hogy ami egyszer felkerül az internetre, az bizony ott is marad örökre. Most egy bangladesi Samsung-munkatárs töltött fel egy képet a Google+ profiljára, ahonnan szemfülesek gyorsan le is mentették, így az illető hiába törölte, már késő volt. Az Exif-adatok alapján az S4 Zoommal készített képen semmi különös nem látható, ám a típusszám alapján mégis elindult egyfajta pletykaözön. A készülék neve ugyanis SM-C101, ami nem illik bele a gyártó által a mobiltelefonoknál használt listába, így rögtön felmerült a gyanú, hogy az S4 jelzés puszta marketing, és a Samsung a Galaxy Camera utódját szeretné bemutatni az S4 Zoom személyében. Ezt a feltevést az is alátámasztja, hogy a kép 24 mm-es, széles látószögű objektívvel készült, ilyen pedig jelenleg egy mobilban sincs.

Akármilyen készülék is legyen az S4 Zoom, igen valószínű, hogy már júniusban bemutatkozik, tehát már csak hetek kérdése, és mindenre fény derül!

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 10. 07:54, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 49. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. December 10. 07:50, vasárnap | Belföld

Dömötör Csaba: hetvenenezer milliárdos kérdés Ukrajna EU-csatlakozása

Ukrajna európai uniós csatlakozása egy \"hetvenezer milliárd forintos kérdés\", amelyről példátlan gyorsasággal és kellő tájékoztatás nélkül döntenének Brüsszelben

2023. December 10. 07:45, vasárnap | Belföld

Ónos eső - Harmadfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat

A legmagasabb, harmadfokú, piros riasztást adta ki ónos eső miatt Baranya, Bács-Kiskun és Tolna vármegye hét járására az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap hajnalban.