Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2021. November 07. 12:09, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Friss jogsis autós ment szembe a forgalommal az autópályán

Friss jogsis autós ment szembe a forgalommal az autópályán

Máris bevonták három hónapos jogosítványát és büntetőeljárást indítottak azzal a férfival szemben a rendőrök, aki miután észrevette, hogy rossz irányba halad az autópályán megfordult és szemben a forgalommal közlekedett.

Szombaton délben több lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre egy kisteherkocsiról, amely az M30-as autópályán a forgalommal szemben haladt. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, már azonban nem találták meg a szabálytalan járművet – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy az adatgyűjtésnek köszönhetően sikerült azonosítani a járművet, amely egy vállalkozás tulajdonában állt. A telephelyen azonban az egyenruhások senkit nem találtak. Délután viszont megjelent az Encsi Rendőrkapitányságon a furgont vezető sofőr.

A léhi férfi a nyomozóknak elmondta, hogy mindössze három hónapja rendelkezik vezetői engedéllyel. Miután észrevette, hogy rossz irányba megy az autópályán úgy döntött, hogy megfordul és ugyan a forgalommal szemben, de a lehető legrövidebb úton letér a sztrádáról. Az eset során a csodával határos módon baleset nem történt – tette hozzá a rendőrség.

Az Encsi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a sofőrrel szemben, jogosítványát bevonták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni